€ 27,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover ASTROLOGIE ANDERS -DE STER VAN BETHLEHEM (hardcover)
  ASTROLOGIE ANDERS -DE STER VAN BETHLEHEM (hardcover) (boek)
 • Cover ASTROLOGIE ANDERS - DE STER VAN BETHLEHEM (paperback)
  ASTROLOGIE ANDERS - DE STER VAN BETHLEHEM (paperback) (boek)

ASTROLOGIE ANDERS - DE INVLOED VAN DE PLANETEN (hardcover)

De Helende Werking van Licht

Tara Vermeulen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ASTROLOGIE ANDERS - Het moment van onze geboorte is bepalend voor de rest van ons leven. Bepalend voor wat we willen, kunnen en gaan creëren. Het enige dat vastligt, is wat we kúnnen creëren. Of we dat ook daadwerkelijk gaan doen, hangt helemaal van onszelf af: kiezen we voor de makkelijke en meest voor de hand liggende weg en doen daarmee wat onze ouders en voorouders hebben gedaan? Of besluiten we de sprong in het Grote Onbekende te wagen en op zoek te gaan naar onze oorsprong en daarmee naar ons authentieke en wezenlijke Zelf? Alleen zo kunnen we namelijk ons ware potentieel ontdekken en uit de WareBron leren tappen. Alleen daar vinden we wezenlijke vervulling want daar bewandelen we de weg van onze diepste waarheid. De weg die onze ziel wil gaan.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 162
  Uitgeverij : Tara Vermeulen
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  Deel 1. DE HELENDE WERKING VAN LICHT blz. 3
  Pijpkaneel blz. 4
  De Zon blz. 11
  De Maan blz. 13
  Pluto blz. 15
  Uranus blz. 16
  Neptunus blz. 17
  De Descendant blz. 19
  De Ascendant blz. 20

  HERSTEL EN HELING; de vader en de moeder blz. 23
  Chiron; de gewonde heler blz. 26
  Het broodnodige begrip; vergeving blz. 32
  Aarde-astrologie in het eerste huis blz. 36
  Je persoonlijke duisternis; wakker worden blz. 39
  Blinde liefde; delen van het grote geheel blz. 43
  Mercurius; boodschapper met allure blz. 56
  De spiegel van je waarheid; het verdwijnen van ons licht blz. 60
  Saturnus; de strenge leermeester blz. 63
  Jupiter; bron van onvermogen blz. 71
  Maansknopen; zoeken naar vernieuwing blz. 75
  De Zwarte Lichten; de waarheid van de schaduw blz. 82
  Priapus; het uitgesleten pad blz. 85
  Lilith; de roep van de schaduw blz. 88
  Ontvankelijkheid; bron van licht en duister blz. 90

  Deel 2. ONS UNIEKE PAD blz. 95
  DE STAND VAN PERSOONLIJKE ZAKEN blz. blz. 97
  De Zon in de tekens blz. 98
  De Maan in de tekens blz. 100
  De Ascendant in de tekens blz. 103
  De Descendant in de tekens blz. 111
  Chiron in de tekens blz. 117
  Mercurius in de tekens blz. 127
  Saturnus in de tekens blz. 133
  Jupiter in de tekens blz. 142
  De Maansknopen in de tekens blz. 149
  Lilith in de tekens blz. 153
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De Aarde wordt omringd door een aantal planeten die door hun beweging invloed uitoefenen op haar magnetische veld. Ze bepalen de weersinvloeden, de beweging van het water in de zeeën en oceanen, van de bodem als vulkanen tot uitbarsting komen, vloedgolven kusten teisteren en bosbranden complete bossen vernietigen. Ze bepalen de groei van de Aarde in die zin dat wat zich in het binnenste van haar lichaam afspeelt langzaam maar zeker naar de oppervlakte zal komen waar het haar bewustzijn verspreidt. Groei is dus altijd het gevolg van beweging; aangenaam of niet. Groei is het doel, de opdracht van deze planeet.
De Aarde biedt de mensheid de mogelijkheid om in bewustzijn te groeien door aan den lijve te ervaren dat het gevoelsleven ons leidt naar die plaatsen en mogelijkheden waar de meeste groei te verwachten is. Dit is een persooonlijke aangelegenheid want afhankelijk van het levensplan; de blauwdruk voor je leven die aangeeft hoe je op zo’n manier kunt leven dat je je potentieel verwezenlijkt. Waar jij groeit, zou een ander dus niets dan tegenslag en weerstand kunnen ervaren omdat jouw levensplan om andere energie vraagt. Andere omstandigheden.
In de praktijk blijkt het nogal moeilijk om in contact te komen met de energieën die ons leven willen voeden. We zijn altijd zo druk met het een of het ander, rennen achter doelen aan die ons afleiding moeten bezorgen en nemen daardoor zelden of nooit de tijd om te luisteren naar wat zich binnenin ons afspeelt. Wat ons roept om toch vooral dat ene pad te gaan dat wezenlijke vervulling brengt. Dat is altijd al zo geweest. Daarom is er op een dag een systeem ontwikkeld – een codetaal zo je wilt – die de mens kan bijstaan in zijn zoektocht naar de ware aard van zijn bestaan. Naar de doelstellingen van zijn leven; de inhoud van zijn levensplan. Deze codetaal heet astrologie en kan op vele verschillende manieren worden ontcijferd. Ik wil je er op deze pagina’s een van laten zien. Ik praat niet over graden en aspecten, hoeken, driehoeken en conjuncties, – daar heb ik namelijk geen verstand van - maar over de inhoud van je hart. Ik probeer je met mijn informatie rechtstreeks te bereiken in de hoop dat je gaat voelen of je klaar bent voor een nieuwe weg. Of je meer wilt weten over de ware aard van het menselijk bestaan. Ik spreek tot je op zo’n manier dat een deel van jou kan gaan begrijpen dat je doelen nastreeft die niet tot wezenlijke groei kunnen leiden. Ze zijn niet meer dan een tijdverdrijf. Een min of meer aangename methode om een mate van zekerheid te ervaren die op goedkeuring en het krijgen van aandacht berust. Op het verwerven van status, het succes van een carrière of roem. Maar deze aanpak verbindt ons niet onze authenticiteit: leven vanuit de bron. Het teruginden van dit pad, daar wil ik je door middel van deze informatie bij helpen. Het leidt je terug naar huis. Ik ga je door de invloed van deze planeten leiden door ze stuk voor stuk onder handen te nemen en te vertellen wat die invloed precies behelst. Want het is wat simplistisch om te zeggen dat energie gewoon energie is.
De invloed van de verschillende planeten verschilt enorm zoals je langzaam maar zeker zult merken en dat is ook de bedoeling want de Aarde en haar bewoners zijn complexe entiteiten. Fijnbesnaard en bijzonder gevoelig, ook al is dat niet altijd merkbaar. Een groot deel van onze gevoeligheid is in de loop van miljoenen jaren bedekt onder een dikke laag van uiterlijk gedrag. Zoals de ijskorsten op de polen en de bergketens in het binnenland. Misschien begrijp je wat er gaat gebeuren als deze beschermlaag wordt aangetast, langzaam maar zeker opengebroken waardoor de onderlaag verschijnt. Daarom is het goed van te voren te weten wat je kunt verwachten als dat gebeurt. Dan ben je voorbereid op wat er komen gaat en schrikt er niet zo van. Bovendien weet je dan hoe je moet meebewegen met de stroom van gevoelens waarmee je wordt geconfronteerd. Juist daarvan kun je namelijk leren over de schaduwkant; de kant die je hebt verwaarloosd en al die tijd al om aandacht roept.
De hierna volgende informatie helpt je niet alleen te begrijpen wat een schaduw is, maar ook hoe je dit verwaarloosde deel van je persoonlijkheid in het licht kunt brengen zodat je de kracht terugwint die je in het verleden bent gaan onderdrukken uit angst voor de pijn van afwijzing en straf. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen