Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De lantaarnaansteker
  De lantaarnaansteker (boek)
 • Cover Grensgangers
  Grensgangers (boek)

De jongen op het dak

Aline Sax • Boek • hardback

 • Samenvatting
  - Zowel tekst als illustratie grijpen je naar de keel - Beklijvend en meeslepend verhaal over een eenzaam jongetje - Sassafras De Bruyn is bekend van ‘De mooiste herinnering’ (Iedereen Beroemd)

  - Zowel tekst als illustratie grijpen je naar de keel - Beklijvend en meeslepend verhaal over een eenzaam jongetje - Sassafras De Bruyn is bekend van ‘De mooiste herinnering’ (Iedereen Beroemd) Een kwetsbaar verhaal over afscheid en verdriet, en hoe afstand je op een andere manier leert kijken. Op het dak van een gebouw in de stad zit een jongen. Binnen in hem doet het pijn. Daar probeert hij niet aan te denken. Hij wil niet deelnemen aan het gekrioel onder hem. Hij bekijkt het doen en laten van de man aan de overkant, de vrouw op het plein, het meisje dat naar school gaat, zijn mama ... Hij kijkt, hij observeert. Maar hij heeft er niets mee te maken. Of toch?
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 166mm x 248mm
  Aantal pagina's : 144
  Uitgeverij : Eenhoorn, Uitgeverij De
  ISBN : 9789462914520
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  Op het dak van een gebouw in de stad zit een jongen. Binnen in hem doet het pijn. Daar probeert hij niet aan te denken. Hij wil niet deelnemen aan het gekrioel onder hem. Hij bekijkt het doen en laten van de man aan de overkant, de vrouw op het plein, het meisje dat naar school gaat, zijn mama ... Hij kijkt, hij observeert. Maar hij heeft er niets mee te maken. Of toch?
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen