€ 25,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De kracht van zacht

Jan Willem Seip • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sommige mensen lijken geboren verkopers. Maar, zijn ze ook echt als verkoper geboren? Natuurlijk niet! De geboren verkoper bestaat niet, integendeel, de professionele verkoper is voortdurend bezig zichzelf bij te schaven. Verkopen is een vak en om het goed te kunnen, zijn veel oefenen en een eigen stijl ontwikkelen belangrijke voorwarden.
  In dit boek leert u hoe u dat doet. De kracht van zacht behandelt in acht hoofdstukken onmisbare theorie en de belangrijkste basiskennis en-technieken van het salesvak. Dat gebeurt op basis van het opleidingsmateriaal van ISBW. Tegelijkertijd brengt dit boek u ook de nieuwste inzichten op het gebied van verkooptechnieken: hoe maak ik een onvergetelijke eerste indruk? Hoe flirt ik professioneel? Wat is mijn eigen verkoopstijl?
  In De kracht van zacht krijgt u als moderne en professionele verkoper dus alle handvatten. Als u op de hoogte wilt blijven van de modernste ontwikkelingen op salesgebied en tegelijkertijd uw basiskennis wilt opfrissen, is het boek voor u als professional onmisbaar. En omdat dit boek voldoet aan de NIMA Sales-A exameneisen is het ook een must voor de beginnende verkoper. Kortom, een boek voor iedere verkoper die het beste uit zichzelf wil (blijven) halen!
  Jan-Willem Seip heeft nadat hij ruim dertienjaar in de sales, recruitment en opleidingswereld gewerkt heeft, vanaf begin 2002 zijn eigen coachingspraktijk Vendicum opgericht (www.vendicum.nl).
  Naast zijn rol als salescoach is Jan-Willem docent op diverse HBO's en een Internationale Business School, en is hij trainer bij ISBW. Verder verzorgt hij regelmatig workshops en lezingen over sales, acquisitie en netwerken.
  Hij heeft diverse artikelen over verkoop op zijn naam staan en zit in de redactie van het tijdschrift SalesExpert. Jan-Willem Seip is verbonden aan het NIMA waar hij schriftelijke NIMA Sales-A en Sales-B examens schrijft en examineert.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 240mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Uitgeverij Thema
  ISBN : 9789058710475
  Datum publicatie : 09-2006
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen