Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De Kronieken van de Westhoek - deel 9 -
  De Kronieken van de Westhoek - deel 9 - (boek)
 • Cover De Kronieken van de Westhoek - deel 8 -
  De Kronieken van de Westhoek - deel 8 - (boek)

De Kronieken van de Westhoek - deel 10 -

De Beproeving

Ivan Vanherpe • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bizar toch hoe in 2020 een minuscule pestbacil ertoe in staat was om alle zekerheden van onze generaties op één hoopje te gooien.

  En toch is wat wij nu eens zelf aan den lijve ondervinden maar klein bier vergeleken met de stortvloed van rampen die de mensen de voorbije eeuwen op hun levensweg ontmoetten.

  Deel 10 van ‘De Kronieken van de Westhoek’ vertelt over de angstaanjagende gebeurtenissen waarmee de inwoners uit Veurne-Ambacht, het Westland, de kanten van de Ijzer en Poperinge, Ieper, Nieuwpoort, Diksmuide, Oostende en Wervik moesten afrekenen.

  Je moet het maar eens zelf meemaken. En dat kan je ook met dit boek! Stap gerust binnen in die dolgedraaide wereld van vroeger. Je beleeft pest, noodweer, afpersing en oorlogen die de grond onder je voeten doen wegglijden. Je bent er gloeiend bij. De Westhoek die brandt, kreunt en kraakt in al zijn voegen. Je staart verdwaasd naar die genadeloze brandstichtingen en de destructie alom. De lezer als getuige van deze menselijke beproeving, van de dood die van geen ophouden weet. En voeg daarbij de kokende saus van de Franse revolutie die elke houvast en alle tradities van onze lieden van toen op een roetsjbaan laat belanden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 788
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789492022097
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen