Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De Kronieken van de Westhoek - deel 8 -
  De Kronieken van de Westhoek - deel 8 - (boek)
 • Cover De Kronieken van de Westhoek - deel 7 -
  De Kronieken van de Westhoek - deel 7 - (boek)

De Kronieken van de Westhoek - deel 9 -

Het oud verhaal van Vlaanderen

Ivan Vanherpe • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In zijn negende deel van de reeks 'De Kronieken van de Westhoek' brengt schrijver Ivan Vanherpe de oude geschiedenis van Vlaanderen weer tot leven.

  'Het oud verhaal van Vlaanderen' is een chronologisch en historisch onderbouwd relaas van de gebeurtenissen die onze voorouders te verwerken kregen tussen de jaren 500 en 1500. Een boek doorspekt met de nodige details maar eveneens rijkelijk voorzien van de typische commentaren van de auteur. Oude geschiedenis in een leuk eigentijds jasje!

  Ons verleden staat hier op onovertroffen manier neergeschreven. Een opeenvolging van vreselijke toestanden en kneuterig gedoe. De machtshonger en de menselijke zwaktes van onze eertijdse graven en koningen die maar al te vaak in schril contrast stonden met de radicale meningen van de oude Vlamingen. En met beide partijen die altijd maar weer hun toevlucht zochten in geweld. De Brugse Metten, de Guldensporenslag, de nederlagen in Cassel en Westrozebeke zijn slechts enkele wapenfeiten in dit door bloed doorspekt Vlaams verleden.

  Dit boek is een absolute aanrader voor ieder die een boontje heeft voor zijn of haar geboortegrond. Wie dacht dat geschiedenis niet boeiend kan zijn moet zich absoluut dit boek aanschaffen. Pas na het lezen van dit volumineus werk zal de lezer zich een idee hebben kunnen vormen hoe Vlaanderen werkelijk tot stand kon komen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 776
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789492022080
  Datum publicatie : 09-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen