Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 5,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De laatste Hemelse Religie: ISLAM

Murat Kaya • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek is samengesteld en bestemd voor diegenen die recentelijk kennis hebben gemaakt met de Islam. Het werk dient als een handboek om de Islam binnen een redelijk afzienbare tijd vanuit de authentieke bronnen te leren kennen. Vanwege zijn bondige weergave van de basisconcepten van de Islam is dit werk ideaal voor hen die over deze religie inleidende informatie wensen.

  Het boek begint met een uiteenzetting van de verbindingen tussen menselijke wezens, het universum en de Schepper en de relatie tussen de mensheid en de religie, waarbij onderverdelingen er zorg voor dragen dat de essentiƫle kenmerken van de Islam gaandeweg worden belicht. Temidden van alle aspecten die worden behandeld, behouden de Koran en de Soenna hun functie als voornaamste bronnen.

  Een verrijking voor de inhoud van het boek zijn ongetwijfeld onderwerpen als de fundamenten van de islamitische geloofsleer, het belang dat door de Islam aan de omgeving en het milieu wordt gehecht, een selectie van de geboden en de verboden in de Islam en als leidraad voor het rechte pad de Koran en Profeet Muhammed de Uitverkorene, moge zegeningen en vrede over hem komen.

  Het boek, dat op overzichtelijke wijze bijna alle belangrijke aspecten van de Islam behandelt, kan dienen als een handreiking aan de lezer, die een meer uitgebreid en gedetailleerd onderzoek wenst te verrichten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 112mm x 181mm
  Aantal pagina's : 151
  Uitgeverij : IUR Press
  ISBN : 9789944833820
  Datum publicatie : 05-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 5,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen