€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De lekkerste recepten voor de stoomoven

n.b • Boek • hardback

  • Samenvatting
    De nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen.
    Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten...
    Eet smakelijk en gezond!
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 198mm x 255mm
    Aantal pagina's : 120
    Uitgeverij : Centrale Uitgeverij Deltas
    ISBN : 9789044736564
    Datum publicatie : 10-2013
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen