Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 33,60


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden

H.J. ter Horst • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden
  Veel ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen hebben of krijgen te maken met arbeidsomstandigheden. De ondernemingsraad en arbeidsomstandigheden helpt om kennis en inzicht te verwerven op dit gebied. Bovendien wordt een breed scala aan praktische hulpmiddelen aangeboden.
  Dit boek is bedoeld voor ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen, maar kan ook dienen als ondersteuning voor cursusleiders, preventiemedewerkers, arboco rdinatoren, personeelsfunctionarissen en leidinggevenden die meer willen weten over de relatie tussen medezeggenschap en arbeidsomstandigheden.
  De eerste zeven hoofdstukken worden telkens afgesloten met aandachtspunten voor de ondernemingsraad. Het achtste hoofdstuk is een samenvatting van de voorgaande hoofdstukken en het laatste hoofdstuk bevat de letterlijke tekst van de Arbeidsomstandighedenwet.
  Praktische hulpmiddelen waarmee nagegaan kan worden in hoeverre het arbobeleid in de onderneming is ontwikkeld, welke onderwerpen in een intentieverklaring kunnen worden opgenomen en welke criteria een rol spelen bij de keuze voor een arbodienst staan in de bijlagen. Eveneens zijn hier overzichten te vinden van vragenlijsten en de medezeggenschapsrechten van de ondernemingsraad, de personeelsvertegenwoordiging en de personeelsvergadering.
  Drs. H.J. ter Horst is arbeids- en organisatiepsycholoog en sinds 1 januari 2006 eigenaar van HTH Training & Consult, specialisten in medezeggenschap.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 241mm
  Aantal pagina's : 169
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789012117265
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 33,60


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen