€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid
  De wonderlijke weg van wens naar werkelijkheid (boek)
 • Cover De ontknooping
  De ontknooping (boek)

De ontknooping

Marinus Knoope • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Marinus Knoope In 1989 ontdekte hij de creatiespiraal, een praktische en herkenbare beschrijving van de natuurlijke weg waarlangs de mens zijn eigen wensen realiseert. Van het gelijknamige boek, dat hij er over schreef, werden er in Nederland in enkele jaren tijd meer dan honderdduizend verkocht. Het boek, geprezen om zijn helderheid en toepasbaarheid, was voor velen de aanzet tot een stap in de richting van een meer gewenst leven.

  De Ontknooping Op zoek naar de natuurlijke weg van een negatieve naar een positieve spiraal, merkte hij dat zogenaamd negatieve emoties in feite gezonde prikkels zijn die, als je ze toelaat en ermee speelt, juist die kracht blijken te bevatten die je op dat moment nodig hebt. Als je moe bent en je doet moe dan rust je uit. Als je gilt in de achtbaan dan is het lekker spannend. Als je speelt dat je boos bent straal je gezag uit. En als je depressief bent en je stapt in de leegte dan ontmoet je daar de zin van je bestaan.

  Creatie Emotie Navigatie Systeem Nadat hij tientallen emoties en hun verborgen krachten had ontrafeld, ontdekte hij dat iedere emotie een natuurlijke tegenhanger heeft. Als paar geven zij sturing aan een van de vele ogenschijnlijk onoplosbare tegenstellingen die ons leven rijk is. Geef en neem. Stuur en volg. Idealiseer en wees reƫel. Pas je aan en wees jezelf. Onze zogenaamd negatieve emoties blijken met elkaar een ingenieus innerlijk navigatiesysteem, dat ons de weg wijst naar een scheppend, waardevol en vervullend leven.


 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 151mm x 247mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789080467729
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen