€ 23,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover De flexitariër
    De flexitariër (boek)

De pescetarier

Jo Pratt • Boek • hardback

  • Samenvatting
    'De pescetariër' bevat meer dan 75 visrecepten en vegetarische variaties op deze recepten voor iedereen die minder vlees wil eten. Of je nu gewoon dol op vis bent of minder vlees wilt eten, een beginnende flexitariër of misschien zelfs wel een echte pescetariër bent: in dit boek vind je altijd iets wat bij jou past. Jo’s eenvoudige recepten helpen je bij het bereiden van een perfecte visfilet, maar geven je ook de kennis om een hele vis te bakken en schaal- en schelpdieren te serveren. Naast de verrukkelijke visrecepten geeft 'De pescetariër' je opties om het gerecht vegetarisch te bereiden: ideaal voor gezinnen waarin iedereen op een andere manier probeert om minder vlees te eten.

    'De pescetariër' bevat meer dan 75 visrecepten en vegetarische variaties op deze recepten voor iedereen die minder vlees wil eten. Of je nu gewoon dol op vis bent of minder vlees wilt eten, een beginnende flexitariër of misschien zelfs wel een echte pescetariër bent: in dit boek vind je altijd iets wat bij jou past. Jo’s eenvoudige recepten helpen je bij het bereiden van een perfecte visfilet, maar geven je ook de kennis om een hele vis te bakken en schaal- en schelpdieren te serveren. Naast de verrukkelijke visrecepten geeft 'De pescetariër' je opties om het gerecht vegetarisch te bereiden: ideaal voor gezinnen waarin iedereen op een andere manier probeert om minder vlees te eten.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 187mm x 252mm
    Aantal pagina's : 192
    Uitgeverij : Citrus
    ISBN : 9789462263390
    Datum publicatie : 11-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen