Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 49,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De praktijkbrouwer

Gilbert Baetslé • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Dit boek is een wetenschappelijk onderbouwde handleiding voor de procesingenieur, de procesoperator en niet in het minst voor de hobbybrouwer. Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen tot de kwaliteit van het product. Over de auteur Prof. Gilbert Baetslé is docent emeritus Brouwerij- en fermentatietechnologie aan de Industriële Hogeschool van het Rijk, nu Hogeschool Gent (Associatie Universiteit Gent) en staat bekend als een autoriteit op het vlak van brouwerijtechnologie. De auteur was van 1961 tot 1972 hoofd van het proefstation van de brouwersvereniging voor beroepsonderwijs. Hij publiceerde in het verleden reeds het Handboek bij de studie van mouterij- en brouwerijtechnologie (1984) en het Vakboek voor de bierslijter. Deskundigheid van vat tot glas (1993). Gilbert Baetslé was en is ook een veel gevraagd spreker in binnen- en buitenland over brouwerijgerelateerde onderwerpen.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 160mm x 240mm
    Aantal pagina's : 310
    Uitgeverij : Academia Press
    ISBN : 9789401466707
    Datum publicatie : 11-2019
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 49,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen