€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De reis naar heelwording

Mirei van Vianen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De reis naar heelwording geeft inzichtelijk weer hoe codependentie ontstaat , wat daar vervolgens uit voortvloeit en hoe je jezelf kunt helen. Codependentie is een reactie op trauma door een ongezonde, onveilige jeugd waarbij dwangmatig gedrag wordt vertoond om goedkeuring van anderen te krijgen en op die manier controle, veiligheid en zelfwaardering te ervaren. Deze patronen herhalen zich in het volwassen bestaan waardoor de kans groot is om in relaties terecht te komen met partners met een narcistische persoonlijkheid, emotionele onbeschikbaarheid of met een verslaving. Het boek is een mix van psychologie en spiritualiteit, waarbij innerlijk werk en jezelf helen centraal staan. Het is een confronterend boek waar Mirei steeds de vinger op de zere plek legt.

  Mirei is gediplomeerd psychosociaaltherapeut en content creator op het YouTube kanaal ‘bewust zijn is bewustzijn’ waarbij ze als influencer en spiritual teacher de mensenharten weet te bereiken. Ze is een nieuwetijdskind en is hier als lichtwerker met als zielsmissie om meer bewustzijn op aarde te brengen. Doordat ze haar hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid in balans heeft gebracht staat ze nu volledig in haar kracht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 198
  Uitgeverij : Mirei van Vianen
  ISBN : 9789464813005
  Datum publicatie : 08-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  01-07-2024
  Interessant boek
  Ik heb nu al een stuk uit het boek van Mirei gelezen en het is interessant. Om heel eerlijk te zijn, heb ik ook een paar woorden moeten googelen omdat ik niet wist wat het woord betekende? Gelukkig weet ik dat nu en het enige wat ik wel een beetje jammer vind is, er staan een paar Engelse teksten in het boek en mijn Engels is niet al te best omdat ik het nauwelijks op school heb meegekregen. Het was voor mij fijn geweest als het vertaald was naar het Nederlands, voor de rest niks aan te merken.


  Geplaatst door uit Enschede , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  26-06-2024
  Goede investering in jezelf.
  Volgde haar spirituele lichtwerk yt kanaal "bewust zijn is bewustzijn" sinds de cojona periode, waarna in het verlengde daarvan dit boek "de reis naar heelwording" op mijn pad kwam en zoals bij ieder psychologische (spirituele)zelfhulp boek het pas resoneert als je er klaar voor bent. Inzichtelijk verhelderend geschreven en goed bepaalde patronen en 'roots' herleidt en verbanden gelegd naar hsp way of life. Uiteraard moet je de 'healing' zelf doen maar het begint bij inzichtelijk maken "bewustzijn" waar wellicht dit boek ook jou kan helpen, zoals het bij me doet..see yourself!


  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  11-02-2024
  Reis naar heelwording
  Geweldig boek, het geeft me zeer veel inzicht en herkenbaarheid. Makkelijk klein voormaat en leest makkelijk weg. Duidelijke tekst. Zeer aan te raden! Het helpt mij enorm in een stukje verwerking. Goede omschrijving van alle onderwerpen die aan bod komen en de impact die het heeft op je als persoon. Patronen doorbreken is wat dan nodig is. Ik ben me een stuk bewuster geworden hierdoor. Spreekt dit onderwerp je aan, dan gewoon doen en je laten vervoeren! Top!


  Geplaatst door uit Westland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  27-12-2023
  De reis naar heelwording, de weg naar binnen
  Waardevol

     Erg duidelijk en herkenbaar
     Heeft me geholpen om te helen

  Geplaatst door uit Goes , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen