€ 45,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Spelenderwijs je pup opvoeden
  Spelenderwijs je pup opvoeden (boek)
 • Cover De Chihuahua
  De Chihuahua (boek)

De Savannah kat

Cindy Schwering • Boek • hardback

 • Samenvatting
  De Savannah kat
  Een kat met het indrukwekkende en exotische uiterlijk van een wilde kat, maar met de karaktereigenschappen van een gedomesticeerde kat. Dát was het doel dat fokkers voor ogen hadden bij het creëren van dit opvallende en spraakmakende kattenras. Dat fokkers hierin zijn geslaagd, blijkt wel uit de toenemende vraag naar Savannah katten. Steeds meer mensen ontdekken dat achter de wilde looks van deze schitterende kat een opvallend vriendelijke en aanhankelijke persoonlijkheid schuilgaat.

  Behalve vriendelijk en aanhankelijk zijn Savannahs ook actief, energiek, speels en hebben ze een groot jachtinstinct. Dat kan ook bijna niet anders met een Afrikaanse serval als voorouder, aan wie ze ook hun prachtige ‘luipaardprint’ te danken hebben. Savannahs zijn ook erg nieuwsgierig, bovengemiddeld ondernemend en vaak dermate vindingrijk, dat er soms zelfs bepaalde aanpassingen in huis nodig zijn.

  In dit boek lees je alles over het ontstaan, de verschillende generaties, het karakter en het uiterlijk van deze steeds populairder wordende raskat. Ook de aanschaf, socialisatie, verzorging, gezondheid, het fokken en tal van andere onderwerpen komen uitgebreid aan bod. Dankzij de medewerking van verschillende fokkers, een keurmeester en een dierenarts bevat dit boek veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de waanzinnig mooie foto’s en de speelse vormgeving is dit informatieve boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Savannah-eigenaar!

  Over de auteur
  Cindy Schwering heeft inmiddels meerdere succesvolle dierenboeken op haar naam staan. Ze heeft een vlotte en toegankelijke schrijfstijl, waardoor haar boeken prettig weglezen.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 240mm x 301mm
  Aantal pagina's : 152
  Uitgeverij : Dierenboekenbestellen.nl
  ISBN : 9789081133050
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 45,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen