Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De schat van de Black Swan

Guillermo Corral • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op de bodem van de Atlantische Oceaan ontdekt het bedrijf Ithaca Deep Sea een scheepswrak met daarin de grootste schat ooit gevonden. Ze noemt het de Black Swan en beweert de ware naam niet te kennen, maar de Spaanse overheid is niet overtuigd. Ze eist de schat op en start een procedure. Zo begint een juridisch steekspel dat als Hollywoodfilm niet zou misstaan. De schat van de Black Swan is een geromantiseerde versie van een waargebeurd verhaal. Schrijver en voormalig diplomaat Guillermo Corral was direct bij de zaak betrokken en hielp Paco Roca bij het maken van een rasechte pageturner.

  Na eindeloos speurwerk op de bodem van de Atlantische Oceaan stuit Ithaca Deep Sea op een antiek schip met daarin 2.234 gouden en 567.000 zilveren munten. De totale waarde bedraagt zo’n 500 miljoen dollar, de grootste schat ooit gevonden in een scheepswrak. Ithaca noemt het schip de Black Swan. Een pseudoniem, om duidelijk te maken dat de ware identiteit van het schip onbekend is. De Spaanse regering heeft echter sterke vermoedens dat het een Spaans fregat betreft en dat Ithaca dit donders goed weet. Ze stelt een team samen dat de waarheid boven tafel moet halen en ontketent daarmee een juridisch steekspel dat als Hollywood-thriller niet had misstaan. De schat van de Black Swan is een geromantiseerde versie van het waargebeurde verhaal van de schat van de Nuestra Señora de las Mercedes, die in 1804 zonk voor de Portugesekust en in 2007 werd gevonden door het Amerikaanse bedrijf Odyssey Marine Exploration. Het verhaal werd geschreven door voormalig diplomaat Guillermo Corral van Damme. Hij werkte destijds voor de Spaanse overheid en was direct betrokken bij de juridische strijd tegen Odyssey.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 173mm x 243mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Soul Food Comics
  ISBN : 9789492882073
  Datum publicatie : 06-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen