€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De staat in het derde millennium

Vorst Hans-Adam II van Liechtenstein • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Het zou een groot succes zijn als het de mensheid in het derde millennium zou lukken alle staten te veranderen in dienstverlenende ondernemingen, die voor de mensen werken op basis van directe en indirecte democratie en zelfbeschikkingsrecht op lokaal niveau.

  Wat voor staat hebben we nodig in het derde millennium? Dit is de belangrijke vraag die vorst Hans-Adam II van Liechtenstein in dit boek probeert te beantwoorden. Hij geeft zijn originele en persoonlijke visie op de staat in het derde millennium en bekijkt daarbij de staat vanuit vele invalshoeken: niet alleen als staatshoofd, maar ook als politicus die in een directe democratie referenda moest winnen, als zakenman die in verscheidene werelddelen actief is, en als geschiedkundige die de invloed van militaire technologie, transportmiddelen en de economie op het functioneren van de staat bestudeerd heeft.

  Vervolgens beschrijft vorst Hans-Adam strategie├źn om deze staat te verwezenlijken. Op grond van zijn eigen ervaringen met de ontwikkeling van een nieuwe staatsvorm in Liechtenstein beschrijft hij mogelijkheden voor hervormingen.

  Dit is een origineel, elegant en helder betoog, dat iedereen zal aanspreken die belangstelling heeft voor de politieke en economische toekomst van de mensheid.

  Der Staat im dritten Jahrtausend is reeds in 10 landen verschenen en is nu ook verkrijgbaar in het Nederlands.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 165mm x 243mm
  Aantal pagina's : 220
  Uitgeverij : Meander
  ISBN : 9789051162318
  Datum publicatie : 03-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 34,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen