€ 17,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Trip naar de Stip

Alexander Krijger • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De Trip naar de Stip
  Stiekem droomt elke voetbalfan er weleens over: de beslissende penalty nemen in een WK-finale. Voor Thomas Bond wordt deze droom tot zijn eigen stomme verbazing werkelijkheid.
  Hoe is het mogelijk dat juist hij, een corpulente bouwvakker van middelbare leeftijd en niet gezegend met ook maar een vleugje voetbaltalent, door KNVB-voorzitter Hubert Maas van de tribune wordt gehaald om in de WK-finale van 2026 in te vallen?
  Welke rol speelt de lompe clubvoorzitter Jacob Hendriks, tevens eigenaar van de grootste webwinkel van de Benelux hierin?
  En bovenal... zal de stukadoor in zijn vale en veel te kleine shirt erin slagen om de bij leven al legendarische Duitse keeper Bernd Wieskau te passeren?
  Doordrenkt van (droge) humor en besprenkeld met subtiel cynisme worden in De Trip naar de Stip de gebeurtenissen beschreven die tot deze bizarre situatie leiden. Gebeurtenissen waarbij onkunde, miscommunicatie, verwarring en toeval een grote rol spelen. Gebeurtenissen waarbij ook overspel, afpersing, onderdrukking en zelfs een dubbele moord om de hoek komen kijken.
  Zal Thomas Oranje wereldkampioen maken en Nederland eindelijk van haar trauma van drie verloren WK-finales verlossen?

  De Trip naar de Stip zal zowel de voetballiefhebber als de niet-voetballiefhebber van het begin tot -en met- het einde boeien.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 149mm x 211mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Krijger Company
  ISBN : 9789090352718
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen