Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 16,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De Vluchtende Monnik

R. Strefski • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een monnik met een opvallend verleden besluit om uit de tempel te ontsnappen. Zijn vlucht leidt telkens weer tot bizarre wendingen en wanneer hij zijn zus uit de handen van een jongen moet redden, is hij genoodzaakt het land te verlaten. Een reis over grenzen, waarbij zijn voetbalshirt hem lijkt te blijven volgen.
  Andy is in de zevende hemel als hij de liefde van z’n leven op vakantie in Thailand ontmoet, maar op het moment dat hij erachter komt dat ze een ladyboy is, verandert alles in een nachtmerrie met verregaande gevolgen.
  Bibbe is een oud soort hippie, die door haar drinkgewoonte in de meest rare en onmogelijke situaties belandt. Wanneer ze samen met haar vriend Rade op het verkeerde moment op de verkeerde plek zijn, lijken haar problemen zich op te stapelen, met een ondervraging in de Special Operations Room als gevolg.
  Stuart kan z'n schuldgevoel over het laten vallen van z’n vriend niet langer dragen en besluit diens sporen in Azië na te trekken. Telkens weer ziet hij personen en vangt wat op dat naar zijn oude maat leidt. Zijn reis krijgt echter een eind dat hij in de verste verte niet kon bevroeden.
  Jee is een mooie Thaise die continu voor hilariteit zorgt. Via haar sekswerk komt ze met interessante personen in contact, die haar vervolgens opwinding, rijkdom, complicaties en avontuur bezorgen.
  Rade’s leven is onvoorspelbaar als het weer. Met Bibbe als vriendin en Jee die hij in een bar ontmoet, gebeuren waanzinnige voorvallen. Vanaf dat hij z’n voetbalshirt aan een monnik geeft tijdens een meditatie cursus, lijkt het shirt hem waar hij ook gaat te volgen. De personen duiken telkens weer op in allerlei verschillende landen, met een verstrengeling van ervaringen en gebeurtenissen.  Over de schrijver:

  Robert Strefski woont sinds lange tijd in Azië, waarvan veel te volgen is op zijn YouTube kanaal. Buiten het schrijven voor de website www.livinginasia.org heeft hij ook twee eerdere boeken achter zijn naam staan: Een ongewone weg omhoog en Weg uit je web. Met De vluchtende monnik heeft hij z’n eerste fictieve verhaal geschreven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 155
  Uitgeverij : Robert Strefski
  ISBN : 9789464064643
  Datum publicatie : 12-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Jee kwam bij het zwembad aan waar ze naar B̂ā liep, of moest ze hem nog altijd monnik noemen. Goed, ze had nu andere kopzorgen en ze zag lijkwit. B̂ā vroeg of ze zich wel goed voelde. Ze zag eruit alsof ze een geest had gezien. Ze vertelde dat ze zojuist was aangevallen door een kerel, die nu met Ming, z’n zus, was. Hij sprong onmiddellijk op uit z’n ligstoel, zonder verdere vragen te stellen en liep weg. De twee meiden liepen hierdoor wederom richting de bar, terwijl Jee zo vrij was om het glas van B̂ā te pakken en in een keer leeg te drinken. B̂ā stapte in de lift, die gelukkig nog op de begane grond klaarstond. Toen hij op de derde verdieping uitstapte, zag hij de deur van kamer 302 open staan. Jee was in haar woede de deur uitgelopen en kon zich niet bekommeren om die dicht te doen. Ze had nog nooit eerder zo’n haast gehad om ergens weg te komen. Hij hoorde een schreeuw, van z’n zus en toen hij binnenliep, zag hij iemand die de polsen van Ming vasthielden. B̂ā deed twee stappen naar voren om de whiskeyfles, die nog half vol was, van de vloer te rapen en in een beweging door keihard op het hoofd van de kerel te slaan. Precies datgene dat Andy had nagelaten te doen bij Jee. Dit was de tweede keer in ongeveer een kwartier dat Andy op z’n knieën terecht kwam. Alleen nu greep hij niet naar z’n kruis, noch viel hij op z’n zij. Nee, hij viel recht vooruit en eindigde met beide armen recht langs z’n lichaam. Er kwam bloed uit z’n schedel gelopen en z’n ogen staarden doods in het niets. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen