Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 33,33

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Innerlijke reis
  Innerlijke reis (boek)
 • Cover Vrijheid
  Vrijheid (boek)

De volledige verantwoordelijkheid

Onderweg naar innerlijke vrijheid

Silvano Miskotte • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nadat hij het afgelopen decennium in zijn twintiger jaren veel dromen heeft beleefd, besluit hij dat het tijd is voor een nieuwe fase in zijn leven. De eerste twee dagen van het nieuwe jaar 2020 zondert hij zich compleet van de buitenwereld af om de verdieping in zichzelf te zoeken. Van daaruit ontstaat de intentie om de volledige verantwoordelijkheid te nemen.

  Het jaar dat komen gaat zal een uitdagende periode worden, maar hij is vastbesloten om zijn unieke kwaliteiten in te zetten. Op die manier kan hij zijn bijdrage aan het grotere geheel leveren. Bij zijn zoektocht hoe dat precies vorm zal krijgen, volgen de keuzes elkaar in een snel tempo op. Daarbij komt hij zichzelf meermaals tegen, leert hij vanuit onbewuste kindpijn diepgaande lessen en beleeft hij prachtige avonturen.

  Hij leert hierdoor steeds meer te vertrouwen op de stem van zijn intuïtie, waardoor hij zichzelf beter dan ooit tevoren begrijpt. De schrijver neemt je mee langs een intense periode in een jaar waarin het niet alleen om de coronapandemie gaat, maar ook om innerlijke vrijheid. Juist die twee samen maken het een bijzondere combinatie, waarbij hij zich nog niet eerder in zijn leven zo vrij vanbinnen heeft gevoeld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 200mm
  Aantal pagina's : 205
  Uitgeverij : Silvano Miskotte
  ISBN : 978903133003
  Datum publicatie : 11-2021
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 13
  De volledige verantwoordelijkheid 15
  Inleiding 19
  Hoofdstuk 1 Saint Martin 25
  Hoofdstuk 2 Saba 33
  Hoofdstuk 3 Curaçao 43
  Hoofdstuk 4 Frisse energie 59
  Hoofdstuk 5 Lockdown 69
  Hoofdstuk 6 Onvergetelijk afscheid 83
  Hoofdstuk 7 Fantastische zomer 99
  Hoofdstuk 8 Inspiratievolle inzichten 123
  Hoofdstuk 9 De terugkeer 137
  Hoofdstuk 10 Vrijheid, in verbinding mezelf zijn 165
  Hoofdstuk 11 De volledige verantwoordelijkheid 181
  Eigen kracht 197
  Vervolg 201
  Uitdagingen 205
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 33,33

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Op het etiket van de fles wijn staan de volgende woorden:
Be passionate, love, celebrate, dream big & be spontaneous.
De laatste zin maakt het voor me af:
Change the world or go home.

Het staat symbool voor de intentie waarmee ik het boek schrijf. Behalve dat het schrijfproces een helend effect op mezelf heeft, voel ik dat het tijd is om mijn volledige bijdrage te leveren. Alle fantastische avonturen die ik heb beleefd, het vrijheidsgevoel en de verbinding met mezelf, dat is wat iedereen verdient. Het besef dat de ervaringen die ik heb opgedaan en de manier hoe ik alles ben aangegaan voor veel mensen slechts een droom is, dringt langzaam tot me door. Terwijl ik er heilig van overtuigd ben dat eenieder unieke kwaliteiten heeft om zijn of haar beste leven te kunnen leiden, maar dat mensen meestal niet weten dat ze ook de kracht hebben om dat daadwerkelijk te beleven. Dat het uiteindelijk niet uitmaakt wat je precies doet, maar dat er voor iedereen iets is weggelegd om voldoening in het dagelijkse leven te ervaren. Dat is een overtuiging die diep in me aanwezig is. Ik heb het gevoel dat het onder andere mijn kwaliteit is om mijn ervaringen met de wereld te delen, waarmee ik anderen een stukje herkenning kan bieden. Met de worstelingen die ik zelf heb meegemaakt, zullen anderen ook in meer of mindere mate te maken krijgen. Het gaat er in mijn optiek dan ook niet om wie het heftigste verhaal te vertellen heeft, maar dat eenieder het recht heeft om in zijn of haar kracht te gaan staan, en dat is waar ik me op zal gaan focussen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen