Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

De vrijheid van drinken

Alek Dabrowski • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Uit de inhoud: "Alle cafés waar ik kwam dank ik voor hun gastvrijheid. De ene gelegenheid bezocht ik eenmalig. In andere kroegen kwam ik in een bepaalde periode bijna wekelijks. De volgende cafés spelen een rol in minstens één van de verhalen: De Academiebar, De Blokhut, De Boezembrug, De Chillup, De Consul, de Double Diamond, Locus Publicus, De Oude Sluis, Het Oude Tramhuis, Plan C., Pleij, De Pui, ’t Schaapje, De Seen, De Stulp, Café Timmer, Rex, Van Kampen en de Wit, ’t Vinkje en Voorheen Lijn Twee."

  “Vroeger was niet alles beter, maar er werd wel minder moeilijk gedaan”, zomaar één van de vele typisch Rotterdamse waarnemingen in deze kroniek van het kroegleven. Alek Dabrowski (1965), opgegroeid op Zuid, gaat in dit door Gemma Plum geïllustreerde boek op kroegentocht. Hij neemt je mee van de eerste tenten waar hij als schuchtere tiener kwam, zoals De Chillup en De Blokhut, tot aan de bekende, drukbezochte kroegen van Rotterdam, denk aan De Consul, De Oude Sluis, Café Timmer en Plan C. Hij deed ook minder vanzelfsprekende plekken aan: Double Diamond, Café Pleij, Rex en De Seen om er een paar te noemen. Ga mee met Alek op kroegentocht en herbeleef je wildste avonden.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 220mm
  Aantal pagina's : 120
  Uitgeverij : Studio Kers
  ISBN : 9789491835186
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen