Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover IedereenProfeet
  IedereenProfeet (boek)

De Wieleruniversiteit

Voor iedereen die wielrenner wil worden

Koen De Koker • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wielrennen is een mooie sport. Wielrennen is een zware sport. Wielrennen is je passie. Hoe kan ik in deze sport mijn weg banen naar de top?! Misschien niet. Er zijn zoveel factoren die er in het leven voor zorgen waarom we wel of niet lukken. De meeste factoren hebben we in de hand. En ik geloof dat je het kan! Doe het, en je zal er de kracht voor hebben. Zelf reed ik 525 koersen en bij deze wil ik zoveel mogelijk nuttige informatie delen die zou kunnen helpen in je wielercarrière. Ook bijdragen van Dopingjager Dr Hans Cooman en ex-renner en sportbestuurder Rudy pevenage. Met een voorwoord van Minister Sven Gatz. Verder werkten mee Igor Van Den Berghe, Luc Schuddinck, Franky De Buyst en Charles Palmans.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 316
  Uitgeverij : De Brusselse Veloket
  ISBN : 9789082772715
  Datum publicatie : 10-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  19-11-2020
  Aanrader
  Absolute aanrader. Een wielrenner die 100% open zijn kennis deelt. De auteur schreef een origineel wielerboek dat we nog niet hadden. Een welgekomen aanvulling op het typische trainingsboek. Wielrenner worden is een puzzel met zoveel facetten die belangrijk zijn om het ‘te maken’. Koen was de geschikte persoon om dit te schrijven, hij had veel talent mee van moeder natuur maar zijn fenomenale testwaarden kunnen enkel met goede training en verzorging gehaald worden. Hij kent er dus iets van! Hij heeft het ook uitvoerig over wat hij miste en welke fouten hem ervan weerhielden om een langere erelijst te hebben. Veel leesplezier.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen