Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het grote filter boek
  Het grote filter boek (boek)
 • Cover Typisch Nederland
  Typisch Nederland (boek)

De Zuidelijke Eilanden

Sander Poppe • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  De eilanden van Zeeland en Zuid-Holland vormen samen De Zuidelijke Eilanden van Nederland. De mooiste locaties zijn gefotografeerd door landschapsfotograaf Sander Poppe en samen gebundeld in dit boek. Van Breskens naar Gorishoek tot en met Hellevoetsluis en alles wat daar tussen ligt.

  Naast de prachtige landschapsfoto’s vindt u in het boek “De Zuidelijke Eilanden” diverse verhalen over de omgeving of de geschiedenis hiervan.

  Het boek is dus echt een aanrader voor iedereen die houdt van Zeeland, Zuid-Holland, geschiedenis en prachtige landschapsfoto’s.
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 240mm x 170mm
  Aantal pagina's : 102
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 3 reviews)

  08-11-2017
  Je zou zo naar Zeeland verhuizen
  Mooi fotoboek met informatie over de zeeuwse en zuidhollandse eilanden en ook over de fotolokaties zelf. Heel inspirerend om erop uit te gaan en de verschillende plaatsen zelf te bezoeken en in foto's te vangen.

     Prachtige sfeerfoto\'s
     geen info over sluitertijd/filters

  Geplaatst door uit Oss , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  03-08-2017
  Voor de (Zeeuwse) liefhebber
  Een heerlijk boekwerk met prachtige foto's en teksten over de bekende en minder bekende plekken in zeeland. Een musthave voor de Zeeuw en de liefhebber van zeeland.

     Kwaliteit van de foto\'s
     Handzaam formaat
     Had dikker gemogen: meer foto\'s

  Geplaatst door uit Harderwijk , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  01-08-2017
  De Zuidelijke Eilanden
  Prachtig boek. Mooie foto's. Ook een stukje historie wat altijd goed is om een plek meer te kunnen doorgronden. Dat levert doorgaans mooiere foto's op. Bij Sander Poppe is dat zeker het geval. Het boek inspireert mij om locaties te gaan bezoeken en te proberen mooie foto's te maken. Wat ik mis zijn de exif gegevens en welke filters er gebruikt zijn.


  Geplaatst door uit Den Haag , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Domburg

Wie aan Domburg denkt, denkt ook aan vele toeristen in één plaats. Domburg is dan ook een badplaats. Het is de oudste badplaats van Walcheren en de op één na oudste badplaats van ons land. Domburg staat bekend om zijn brede, lange strand. Zomers is het hier heerlijk vertoeven. Tijdens warme dagen staat hier een heerlijke koele zeebries. Het grillige duinlandschap scheidt het strand van het dorp. Vlakbij het dorp is een hoge duin, de Hoge Hill. Vanaf deze plek heb je een prachtig uitzicht over het dorp en tegelijkertijd over de geweldige kustlijn met soms wel bijzonder mooi licht...

Bijzonder prachtig licht... Ook daar is Domburg om bekend, en dit heeft door de eeuwen heen kunstenaars aangetrokken. En zeker niet de minst bekende, denk bijvoorbeeld aan Mondriaan of Jan Toorop. Zij hebben hier diverse mooie schilderijen gemaakt.

Naast een badplaats is Domburg ook bekend als kuuroord. Arts Johann George Mezger heeft hier grote invloed op gehad. Hij zorgde ervoor dat zowel nationale als internationale patiënten naar Domburg toe kwamen om met massagetechnieken behandeld te worden. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen