Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,30


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Leerwerkboek
  Leerwerkboek (boek)
 • Cover Theorieboek
  Theorieboek (boek)

deel 1

Pieter Mijnster • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het basisboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 1 behandelt de belangrijkste onderdelen van de boekhoudkundige cyclus binnen een administratieve organisatie. Centraal staat het leren van de boekingsregels.

  Door de opbouw van het boek maak je stap-voor-stap kennis met de fundamenten van de bedrijfsadministratie. Na het lezen ben je in staat om de financiële huishouding van een organisatie beter te begrijpen en kun je functies bekleden van eenvoudige boekhoudkundige aard in de meest uiteenlopende organisaties. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een checklist en begrippenlijst.
  De inhoud is daarmee geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig elementaire bedrijfsadministratie willen leren.

  Bij het basisboek hoort het Werkboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 1 uit de serie BV in Balans. De serie BV in Balans biedt lesmateriaal voor de opleiding tot Financieel administratief medewerker, Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent Accountant.

  BV in Balans - De beste voorbereiding op financiële beroepen
  De serie BV in Balans biedt lesmateriaal op mbo-niveau voor administratieve en economische functies. De leermiddelen uit deze serie zijn ontwikkeld op basis van het kwalificatiedossier voor de Financieel administratieve beroepen zoals deze geldt vanaf augustus 2016 en sluiten aan op de toetsmatrijzen van SPL.

  Met de serie BV in Balans kun je ondersteunend leren in een klassikale of zelfstandige situatie. De serie houdt rekening met verschillende leerstijlen van studenten, en onderwijsstijlen van docenten. De student wordt uitgenodigd om op een eigen manier de leerstof en opdrachten te verwerken, waarbij één doel voorop staat: voorbereiden op een beroep in de financiële wereld.

  BV in Balans heeft een doordachte didactische opbouw met een heldere structuur. De theorieboeken geven een heldere uitleg van de vakinhoud, verduidelijkt met voorbeelden. De werkboeken starten met oriënterende vragen en kennisvragen. Routineopdrachten, praktijktaken en een integrale casus bieden jou de kans om de vaardigheden, nodig voor het uitvoeren van kerntaken, eigen te maken. Het is met de methode ook mogelijk om volledig digitaal te werken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 240mm
  Aantal pagina's : 186
  Uitgeverij : ThiemeMeulenhoff bv
  ISBN : 9789006631555
  Datum publicatie : 03-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,30


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen