Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Basisboek Office 2019, 2016 en Office 365
  Basisboek Office 2019, 2016 en Office 365 (boek)
 • Cover MacOS Mojave
  MacOS Mojave (boek)

deel 2

Studio Visual Steps • Boek • hardback

 • Samenvatting
  U weet al aardig de weg op uw Windows 10-computer, maar wilt meer uit uw computer halen. In dit tweede deel van Windows 10 voor senioren gaat u een stapje verder. Van foto's bewerken, muziek beheren tot back-ups maken en de computer opruimen. U leert het allemaal!

  Dit boek is geschikt voor iedereen die meer wil leren over Windows 10 en dieper in het besturingssysteem wil duiken. In dit boek komen onder andere de onderwerpen bestanden sorteren en bibliotheken maken en gebruiken aan de orde, evenals het maken en beheren van gebruikersaccounts. Diverse gebruikersaccounts zijn handig als meerdere personen gebruikmaken van de computer. Met de app Foto’s kunnen foto’s op eenvoudige wijze worden bewerkt en met de app Muziek Groove en Windows Media Player kunnen muzieknummers worden beheerd en afspeellijsten worden gemaakt. In dit boek wordt ook aandacht besteed aan het naar wens instellen van het bureaublad en het menu Start. Ook de harde schijf optimaliseren is een belangrijk onderwerp aangezien de computer daardoor efficiënter kan werken. Tot slot wordt back-ups en herstelpunten maken besproken. Dit boek is een aanrader voor iedereen die meer uit de Windows 10-computer wil halen! Een greep uit de onderwerpen: - de werkomgeving aanpassen - werken met bestanden en mappen - gebruikersaccountbeheer - werken met foto's en video - muziek afspelen en beheren - apps downloaden - systeemherstel, back-ups maken en de pc opruimen Geschikt voor: Windows 10 op een desktopcomputer of laptop.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 208mm x 276mm
  Aantal pagina's : 312
  Uitgeverij : Visual Steps B.V.
  ISBN : 9789059056145
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen