Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Enerverende escalatie
  Enerverende escalatie (boek)
 • Cover Emotionele eigenzinnigheid
  Emotionele eigenzinnigheid (boek)

DEX

WWW#1

Miranda Hillers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, blauwe ogen en een goddelijk lichaam.
  Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

  Het zou zo eenvoudig moeten zijn.
  Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn.
  Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden.
  Ik ben niet goed genoeg voor haar.
  Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar.
  Maar ik hou van haar en ondanks alle
  omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen.
  Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

  WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer.
  Wanneer ze de ware tegen komen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben.
  Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 309
  Uitgeverij : MH Books
  ISBN : 9789082580600
  Datum publicatie : 07-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  25-10-2016
  aanrader!
  Dex is het eerste deel uit de vierdelige WWW serie. Samen met Kai, Liam en Collin voetbalt hij bij de club ‘’Wij willen winnen’’. Naast voetbal delen ze nog meer met elkaar, namelijk een huis. Dex trekt in bij zijn beste vriend Kai, die een echt feestbeest is en waar in het huis regelmatig feestjes gehouden worden en meiden in grote hoeveelheden aanwezig zijn. Tijdens een onverwacht en eigenlijk ongelukkig moment ontmoet Dex een mooie meid, die veel bij hem losmaakt. Hij noemt haar Bleu eyes vanwege haar mooie ogen. Na nog een aantal niet geplande ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar ze komen beide uit een heel ander milieu. Dex ziet er niet uit als het lieverdje van de klas in zijn zwarte versleten kleding, met piercings in. Terwijl Mila juist in de duurste kleding merken rond loopt en in een dure wijk woont bij haar ouders. Dex voelt aan dat hij haar nooit kan geven wat zij verdient, maar Mila snapt niet waarom hij haar opeens lijkt te negeren. Het hele boek draait grotendeels om het aantrekken en afstoten van elkaar en elkaars ware aard leren kennen. Zolang Dex zijn verleden en eigenlijk ook heden geheim houdt, zal Mila niet begrijpen waarom hij sommige acties van haar afkeurt. Zo vind Mila het heel normaal om ergens wat te gaan drinken buitenshuis, terwijl Dex liever gewoon een moment samen is, zonder dat geld hierbij een rol speelt. Ondanks de onwetendheid, ziet Mila wel wie er diep van binnen in de stoere Dex schuilt en kan ik heel goed begrijpen dat ze om hem gaat geven. Ik zou ook stiekem een beetje verliefd op #sexydexy kunnen worden. Uiteindelijk is het de vraag of Dex zich bloot zal durven geven en hoe Mila met haar perfect uitziende leventje hier mee om zal gaan. Een heerlijke vlot geschreven boek, dat je niet weg kunt leggen met hier en daar wat seksuele uitspattingen die helemaal tot zijn recht komen in het boek. Een echte aanrader!


  Geplaatst door uit Julianadorp , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen