Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 94,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Kleurvormgeving
  Kleurvormgeving (boek)
 • Cover Kleurvormgeving
  Kleurvormgeving (boek)

Docentenhandleiding kleuradvies

Jan de Boon • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Om goed kleuradvies te geven is het noodzakelijk kennis van kleur te hebben. Kennis van kleur zorgt ervoor dat je je keuzes (goed) kunt beargumenteren. Deze docentenhandleiding is een aanvulling op het boek Kleuradvies - Elementaire kleurenleer voor het maken van eenvoudige kleuradviezen. Dat boek omvat de leerstof voor het keuzedeel Kleuradvies K0218. Deze docentenhandleiding reikt de docent opdrachten en oefeningen aan om de competenties en vaardigheden van de student te ontwikkelen die nodig zijn voor het maken van een goed kleuradvies. Door middel van meer dan 100 opdrachten wordt stap voor stap gewerkt om een eenvoudig kleuradvies te maken en te presenteren. De opdrachten variƫren tot schilderoefeningen tot ontwerp- en onderzoeksopdrachten.

  Om goed kleuradvies te geven is het noodzakelijk kennis van kleur te hebben. Kennis van kleur zorgt ervoor dat je je keuzes (goed) kunt beargumenteren. Deze docentenhandleiding is een aanvulling op het boek Kleuradvies - Elementaire kleurenleer voor het maken van eenvoudige kleuradviezen. Dat boek omvat de leerstof voor het keuzedeel Kleuradvies K0218. Deze docentenhandleiding reikt de docent opdrachten en oefeningen aan om de competenties en vaardigheden van de student te ontwikkelen die nodig zijn voor het maken van een goed kleuradvies. Door middel van meer dan 100 opdrachten wordt stap voor stap gewerkt om een eenvoudig kleuradvies te maken en te presenteren. De opdrachten varieren tot schilderoefeningen tot ontwerp- en onderzoeksopdrachten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 72
  Uitgeverij : Stichting Nederlandse Kleurenschool
  ISBN : 9789082658477
  Datum publicatie : 08-2018
 • Inhoudsopgave
  Het keuzedeel Kleuradvies en examinering 1 Opbouw van de opdrachten 8 Hoofdstuk 1. Kleur voor altijd 13 Hoofdstuk 2. Kleur in de natuur en de maatschappij 14 Hoofdstuk 3. Het ordenen van kleuren 19 Hoofdstuk 4. De Kleurenruimte 32 Hoofdstuk 5. Kleurordeningssystemen 33 Hoofdstuk 6. Kleurcollecties 34 Hoofdstuk 7. Kleurwerking 36 Hoofdstuk 8. Kleurcontrasten 38 Hoofdstuk 9. Harmonie en disharmonie 44 Hoofdstuk 10. Kleurverschijning in de praktijk 47 Hoofdstuk 11. Het waarnemingssysteem 48 Hoofdstuk 12. Definities van kleur 50 Hoofdstuk 13. Kleursymboliek en associatie 51 Hoofdstuk 14. Interieurstijlen 54 Hoofdstuk 15. Trends 55 Hoofdstuk 16. Kleur in de media 57 Hoofdstuk 17. Het beoordelen van kleuren 59 Hoofdstuk 18. Het kleuradvies 61 De Proeve van Bekwaamheid 66 Achtergrondinformatie bij het examen 70
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 94,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen