€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Dochter van Pan
  Dochter van Pan

Dochter van Pan

Zoektocht naar een vorig leven

Bertien van Woelderen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Toen schrijfster Bertien van Woelderen op een dag volkomen onverwacht spontaan in regressie ging, was ze compleet overdonderd. Ze voelde dat de beelden en gevoelens die zij ineens kreeg niet zomaar droombeelden waren, maar van een heel andere orde. En de beelden lieten zich ook niet zomaar wegsturen. Een paar dagen erna overkwam het haar weer...

  'Ineens was ze daar. Ik kijk door de ogen van een kind naar een stoet jonge priesters die de berg op komt. Ik kan voelen dat het volstrekt niet de bedoeling is dat ik daar sta. Er is een zeker weten dat ik daar op die plek van dat gebouwtje met de zuilen niet hoor te zijn. ik weet ook dat ik niet betrapt had mogen worden.'

  Omdat de beelden zich maar blijven vertonen, roept dat haar verlangen op naar meer kennis. Wie was zij daar op die hoogte? Wat was er met die plek dat zij daar beter niet kon zijn? Bertien besluit op zoektocht te gaan. Die zoektocht brengt haar naar het huidige Arkadië, met zijn hoge watervallen en wild bruisende rivieren. Er dienen zich lang vervlogen rituelen aan, verbonden met oude, bijna vergeten geschiedenissen.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 182
  Uitgeverij : Tasso Utrecht
  ISBN : 9789075568295
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

… Ineens was ze daar. Ik kijk door de ogen van een kind naar een stoet jonge priesters die de berg op komen. Ik kan voelen dat het volstrekt niet de bedoeling is dat ik daar sta. Er is een weten dat ik daar op die plek van dat gebouwtje met de zuilen niet hoor te zijn. Ik weet ook dat ik niet betrapt had mogen worden.

Ik schiet terug in mijn vertrouwde lichaam, de volwassen vrouw. De beelden voelden oud, heel oud. Mijn weten vertelde me dat deze herinnering zeker van vóór Christus was. Datzelfde weten of gevoel gaf mij ook de indruk dat het ongeveer 400 jaar voor Christus moest zijn. Als een flard van een film bleef het beeld zich de dagen erna steeds weer vertonen. En juist dat korte stukje film riep mijn verlangen op naar meer kennis. Wie was ik daar op die hoogte…? Wat was er met die plek dat ik daar beter niet kon zijn…?
×
SERVICE
Contact
 
Vragen