Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Doelen Stellen Gids

Maak succes voorspelbaar

Jeroen Langeveld • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In De Doelen Stellen Gids ga jij aan de slag met een jaardoel waar jij super enthousiast over bent, energie van krijgt en plezier aan beleeft. Jaardoelen zijn voor ons een voorspelbaar instrument gebleken om leidinggevenden, een volgende stap in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te laten zetten.
  Heb je alles al geprobeerd en wil je nu echt vooruit? Ben jij ambitieus en wil je een volgende stap zetten? Wil jij succes meer voorspelbaar maken voor jezelf?
  Ontdek wat je vandaag anders moet doen om de door jouw gewenste resultaten te behalen. Succes is voorspelbaar als jij de juiste dingen, in de juiste volgorde vanuit de juiste mindset doet. Wanneer jij het juiste stap voor stap proces doorloopt, maak jij succes ook stap voor stap meer voorspelbaar voor jezelf.
  Na het lezen van dit boek ben jij in staat om je missie, visie en meest belangrijke waarden te benoemen, jouw kwaliteiten vanuit de juiste rol in te zetten en de 8 stappen om jaardoelen te realiseren succesvol te doorlopen. Hiermee leg jij de fundering om een volgende stap in jouw leiderschap en persoonlijke ontwikkeling te zetten en maak jij succes voorspelbaar voor jezelf.

  Digitale ondersteuning
  Op de website www.doelenstellengids.nl krijg je digitale ondersteuning bij het doorlopen van de 8 stappen en het realiseren van jouw jaardoelen.

  De auteur
  Jeroen Langeveld (1966) is ruim 25 jaar werkzaam bij een succesvolle middelgrote onderneming. Als lid van het managementteam begeleidt hij de onderneming bij interne veranderings trajecten. Als trainer begeleidt en adviseert Jeroen Langeveld sinds 2012 leiding gevenden op het terrein van persoonlijke ontwikkeling, strategie en management.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 162
  Uitgeverij : Jeroen Langeveld
  ISBN : 9789464061901
  Datum publicatie : 09-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen