€ 22,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Droge tranen

Carla Schaad-Tunzi • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na een enerverende jeugd stap ik mijn eerste huwelijk als slechtziende in. Niet wetend dat deze jaren nog veel meer stof doen opwaaien. De simpele gedachte dat ik hier goed doorheen zal komen, drukt mijn neus na een vreugde- volle periode wel op de trieste feiten. Ook blijf ik tegen bureaucratie vechten, en moet ik mezelf toch staande zien te houden.
  Mijn positieve instelling houdt me wel overeind. En dan kruisen er ondanks een diep verdriet blijde gebeurtenissen mijn pad, waar ik aan het voorlopige einde van deze biografie middenin zit! Het blind worden heeft me ook niet klein gekregen.
  Het leven lacht me aan de zijde van Ruud toe!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 235mm
  Aantal pagina's : 620
  Uitgeverij : te Berde, vught
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hij komt! Mijn eerste geleidehond!

In dezelfde week van mijn aanstelling bij de Gehandicaptenraad krijg ik een telefoontje van de geleidehondenschool. Hubert vertelt dat er een geschikte hond voor mij is. Op 23 november 1998 wordt Xilla afgeleverd. Bovendien krijg ik de training vanuit huis. Ik moet er rekening mee houden dat deze training ongeveer twee weken zal duren totdat ik zelfstandig met haar kan lopen.
Van mijn nieuwe werkgever krijg ik hiervoor bijzonder verlof. Xilla is een Duitse herder met stamboom. Ze is een teefje van tweee╠łnt- wintig maanden oud. Xilla blijkt een geweldige geleidehond te zijn. Ik kan lezen en schrijven met haar. Ook is ze een veiligheidsfactor voor mij. Niemand hoeft zich met kwade bedoelingen dicht bij me te wagen, want dan grijpt ze in. Ze helpt me zes en een half jaar vei- lig over straat. Ik vind daarna een heel fijn adres voor Xilla. Ik heb wel veel verdriet wanneer Elwin en Saline haar ophalen. Af en toe zie ik Xilla nog en herkent ze me. Ik krijg dan een lebber van haar en dan komt ze vlakbij me liggen op een manier van zo is het goed. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen