Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Lizzy
  Lizzy (boek)
 • Cover Beste vrienden voor altijd
  Beste vrienden voor altijd (boek)

Tranen van mooite

Suzanne Buis • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  Heerlijk inspirerend cadeauboek voor (aanstaande) (groot)ouders en leerkrachten. Voor wie geniet van de wijsheid en puurheid en originaliteit van kinderen.

  Droomdenkers zijn wijs, grappig, verrassend, nieuwsgierig, ze zijn uitvinders, bedenkers en gedachtenschenkers. Misschien zijn het sterrenkinderen, nieuwetijdskinderen, indigokinderen, kosmische kinderen. Vaak doen ze uitspraken waar volwassenen van genieten. Marissa is ook zo’n ko(s)misch kind. Illustratoren en vormgevers maakten van haar uitspraken een prachtig bladerboek. Om bij na te denken en te grinniken. Het dient als inspiratie voor je eigen herinneringenboek. Zodat je al die bijzondere uitspraken van je kind onthoudt en net zo leuk opschrijft. Een heerlijk boek om (jezelf) cadeau te doen. Over de auteurs (moeder en dochter) Suzanne Buis schreef tientallen goedlopende boeken in uiteenlopende genres. Ze werd in 2005 moeder van Marissa. 'Al voor ze kon praten, maakte Marissa grappen. Toen ze eenmaal begon te praten, werd me veel duidelijk. Ze heeft een heel eigen kijk op de wereld.' Inmiddels is Marissa toe aan de middelbare school. 'Een mooi moment voor het bundelen van haar uitspraken en onze gesprekken over liefde, dood, reïncarnatie, dierenleed, feestdagen en dagelijkse dingen.’
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 167mm
  Aantal pagina's : 112
  Uitgeverij : Vol liefs
  ISBN : 9789082661903
  Datum publicatie : 10-2017
 • Inhoudsopgave
  Quotes, cartoons, dialogen p1-70 Blanco notitiebladen 70-112
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen