Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 13,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Druppy in de wereld vol kleuren
  Druppy in de wereld vol kleuren (ePUB)
 • Cover Dewy in the World of Colors
  Dewy in the World of Colors (ePUB)

Druppy in de wereld vol kleuren

Sander Cruz • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ‘Wie ben jij, oranje wezentje?’, vraagt Betsy de vlinder aan een klein, verdwaald figuurtje. Druppy weet niet wie en waar hij is als hij wordt gevonden door Betsy. Samen besluiten ze op zoek te gaan naar zijn familie. Daarmee begint een avontuurlijke tocht van Druppy, waarin wordt hij vergezeld door de hulpvaardige vlinder en een geheimzinnige en veranderlijke kikker. Met gevaarlijke momenten en onverwachte ontmoetingen. Gaandeweg ontdekt Druppy de wondere wereld van kleuren, dieren, emoties, vriendschap … en zichzelf. Als bijzonder wezentje met vele vrienden – uniek, maar niet alleen. ‘Druppy in de wereld vol kleuren’ is een prentenboek voor jonge kinderen, om voor te lezen en samen te bekijken. Het boek is aangevuld met platen waarin ze zelf dieren en kleuren kunnen zoeken.

  ‘Wie ben jij, oranje wezentje?’, vraagt Betsy de vlinder aan een klein, verdwaald figuurtje. Aan het begin van zijn avontuur heeft Druppy nog geen idee. Maar gaandeweg ontdekt hij, met hulp van een bonte stoet dieren, de wondere wereld van kleuren, emoties, vriendschap … en zichzelf. Ontdek de wereld met Druppy!
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 214mm x 247mm
  Aantal pagina's : 32
  Uitgeverij : Arpenco
  ISBN : 9789082827101
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 13,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen