Niet leverbaar

×

€ 213,06


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

editie 2014

n.b • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Dit boek bevat kosten en normen, die u als leidraad kunt gebruiken bij het maken en beoordelen van schoonmaak calculaties. De gegevens zijn rechtstreeks uit de praktijk verzameld en getoetst. Uitgangspunt is een normale, volledige uitvoering van de werkzaamheden onder normale omstandigheden. U vindt de volgende zes hoofdstukken in deze uitgave:
  - Schoonmaakkosten met daarin de kosten van bijzonder schoonmaakwerk en diensten. De kosten worden per beurt of op jaarbasis gegeven en zijn gebaseerd op uiteenlopende projectgroottes.
  - Productie- en arbeidsnormen met normen die weergeven welke productie er mogelijk is of wat de benodigde tijd is. Steeds staan de uitgangspunten van de normen onder de tabellen.
  - Loonkosten en uurtarieven met tarieven voor individuele werknemers en voor verschillende schoonmaakploegen. Deze tarieven zijn berekend aan de hand van de basislonen volgens de CAO in het schoonmaak- en glazen wassersbedrijf.
  - Praktijktips bevat praktijk- en arbotips voor interieur- en sanitaironderhoud, gegeven bij het dagelijks en periodiek onderhoud.
  - Vloerafwerkingen met aandachtspunten voor het schoonmaakwerk, de eigenschappen en toepassingsmogelijkheden alsook de kosten.
  - Algemene informatie bevat informatie over opleidingen in de schoonmaakbranche en een overzicht van organisaties in de schoonmaakbranche.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 242mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789012585736
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 213,06

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen