€ 32,49

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Eefje en de magie van energie

Anita Kemper • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Alles bestaat uit energie. Neem als voorbeeld de zon, die warmte uitstraalt. Je hebt energie nodig om je te kunnen bewegen en zo zijn er heel veel vormen van energie.

  Maar kun je dat ook voelen?
  En wat kun je ermee?
  En wat is eigenlijk zelfgenezend vermogen?

  In ‘Eefje en de magie van energie’ leert Eefje van haar oma en mama hoe dit werkt. Ook staan er leuke oefeningen in dit boek om het samen uit te proberen.Kan jij al met energie spelen?

  Eefje en de magie van energie is een leerzaam doeboek om samen met je kind kennis te maken met de helende werking van energie.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 210mm
  Aantal pagina's : 44
  Uitgeverij : ForWorth B.V.
  ISBN : 9789083038964
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 32,49

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord
Iedereen heeft het zelfherstellend vermogen in zich en gebruikt het ook elke dag. Denk bijvoorbeeld eens aan een wondje. Je lichaam zorgt er zelf voor dat er een korstje op het wondje komt en na een tijdje valt het korstje er af en is het wondje genezen. Het is prachtig hoe het menselijk lichaam werkt.
Dit boek gaat over de magie van energie, hoe je daarmee het zelfherstellend vermogen van je eigen lichaam een handje kunt helpen. Maar niet alleen je eigen lichaam kun je een handje helpen, ook die van een ander. En zelfs van dieren.
In dit boek komt Eefje verschillende situaties tegen waarin ze de kracht van energie ervaart. En onderaan elk hoofdstuk staat een oefening beschreven om het zelf ook uit te proberen. Hoe fijn is het om jezelf, anderen en dieren te kunnen helpen.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen