€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Stravinsky Uitgebaggerd
  Stravinsky Uitgebaggerd
 • Cover Een Modder Van Inventie
  Een Modder Van Inventie

Een modder van inventie

cvd over fz

Cor van Diejen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dir boek is geen monografie, geen biografie, geen hagiografie, geen koffietafeluitgave, geen atlas voor FZ en koloniën, geen naslagwerk, geen actualiteitenrubriek en geen groeiproces.
  Wat het dan wel is?
  Interessante vraag, maar leest u verder.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 361
  Uitgeverij : Drekwerk publicaties
  ISBN : 9789082751215
  Datum publicatie : 10-2017
 • Inhoudsopgave
  Onvermoede facetten van Frank Zappa worden uitgelicht, onderbelicht, overbelicht en in het zonnetje gezet. Dit alles heeft een schaduwkant, die echter weinig prominent in beeld komt.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Hebben we het al gehad over de 'tand des tijds'? Dat schijnt een veelvraat te zijn, met een kromme rug van de ruimte volgens de wetten van het snarenspel en wolf in het gebit wegens slecht onderhoud. Toch is de aanpak van dit ongrijpbare factotum niet altijd duidelijk. Waarom is de ene twintigjarige bejaard en waarom is het andere kunstwerk uit 1753 nog immer actueel en woont zelfstandig?
Questions (x3). Met Flo & Eddie als boegbeelden, Pons en Dunbar als ankermannen, Preston, Harris en Underwood als zetboorden en FZ in de gecombineerde functie van roerganger, scheepstoeter en kapitein Zeppos, ging het moederschip Fillmore East de wereld over. In juni 1971 was juli 2010 nog ver weg, los van relativiteit, omloopsnelheid, nanotechnieken, parallelle werelden, digitale revoluties, jijtubes, en privatisering van het individu.
Toen ik deze plaat rond 1975 voor het eerst hoorde, kwam de boel reeds gedateerd over. Gek genoeg is met het toenemen van de data, de tijd lozer geworden. FZ was halverwege de jaren zeventig voor mij een jaagpad in een rustige tijd. Het credo - voor FZ, in mijn ogen - was: doe maar gek, dan doe je al gewoon genoeg. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen