€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Een vliegende start - Beginnen met vogelen

Jesse Zwart • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Het ideale boek om je vogelhobby met een vliegende start te beginnen. Ervaren en enthousiaste vogelaar Jesse Zwart helpt je op weg. Een interessant en vermakelijk boek boordevol prachtige foto’s.

  Ervaren en enthousiaste vogelaar Jesse Zwart helpt je zeer toegankelijk op weg in de wondere wereld van vogels kijken. Hoe begin je? Waar en wanneer kun je het beste vogelen? Hoe herken je de vele verschillende vogelsoorten? Welke vogels blijven het hele jaar in ons land, welke zijn hier slechts af en toe te gast en waarom en hoe zingen ze eigenlijk? Een interessant en vermakelijk boek, verrijkt met prachtige foto’s van bekende en minder bekende vogels. In een toegankelijke schrijfstijl leer je alles wat je moet weten om met plezier te vogelen. Leuke weetjes, handige ezelsbruggetjes en uitgebreide achtergrondinformatie worden afgewisseld met meeslepende verhalen van bijzondere, grappige en ontroerende persoonlijke belevenissen. Het ideale boek vol aanstekelijk enthousiasme om je vogelhobby met een vliegende start te beginnen! Geschreven door ervaren vogelaar en professioneel vogelgids Jesse Zwart.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 217mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : REiSREPORT
  ISBN : 9789083198736
  Datum publicatie : 12-2021
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord Vogeltermen Voorbereidingen en benodigdheden Vogels herkennen Vogels in de tuin Vogels van Nederland - Stedelijk gebied - Bos - Duin en heide - Zoet water en moeras - Zout water - Akker en weide Favoriete vogelkijkplekken Vogelen in het buitenland Meestgestelde vragen tijdens excursies Dankwoord
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen