€ 20,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Liefdesgeschenk
  Liefdesgeschenk (boek)

Eindelijk Schatrijk

Op weg naar Liefde en Beroepspassie

Ruthcamilanche Fidanque • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek geeft inspiratie om gelukkig te zijn in werk en liefde.

  Eindelijk Schatrijk
  Op weg naar Liefde en Beroepspassie

  Zarah haast zich naar een belangrijke afspraak. Wat ze niet weet is dat deze afspraak haar leven zal veranderen. Ze raakt gevangen in meerdere werelden. Deze ontwikkeling leidt haar naar haar beroepspassie en nieuwe liefde. Maar wat gebeurt er met de liefde voor haar zoon? Gabriel die na de nodige hindernissen in zijn leven zijn beroepspassie heeft gevonden heeft grote invloed op Zarah.

  Wanneer Myles, zoon van Zarah merkt dat zijn moeder niet meer thuiskomt begint hij een zoektocht naar haar. Hij is ervan overtuigd dat Kody - degene die met haar moeder heeft afgesproken - met haar verdwijning te maken heeft. Triviana, vriendin van Myles komt tot een creatieve idee om Myles af te leiden van zijn zorgen. Dit idee heeft alles te maken met de beroepspassie van beiden. Maar zal Myles hun liefde en zijn beroepspassie opgeven omwille van de liefde voor zijn moeder?

  Kortom een verhaal vol liefde, haat en passie en dit allemaal tegen een decor van de problematiek van klimaatverandering.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 199
  Uitgeverij : Ruthcamilanche Fidanque
  ISBN : 9789082598612
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Als een storm wilde ik er overheen. Niet om allesvernietigend te zijn, maar om uiting te geven aan de oerkracht in mij. De tijd die tikte, was kostbaarder dan voorheen.
'Sorry, sorry …' Ik wrong me naar beneden. Ik wou dat de tijd even stilstond. 'Sorry …' Mijn tas drukte ik stevig tegen me aan. 'Sorry …'
Ik hijgde als een gek toen ik bij de laatste trede aankwam. Een zucht ontsnapte mij. Ik was er. Maar waar is de trein? Ik zag hem niet. Oh nee, hij is al weg! Ik voelde mijn adrenaline omhoog schieten. Ik liep onrustig heen en weer. Ik kon het niet opgeven. En ik mocht ook niet huilen. Daar was geen tijd voor. Maar mijn tranen waren al onderweg toen ik uit de verte de trein zag aankomen die mijn tranen een halt toeriep.
Vertraging 25 minuten, verscheen er op het bord. Ik kon weer ademhalen want hij is er, maar ook weer niet want ik ben te laat. Terwijl ik in de trein stapte, voelde ik de opgehoopte spanning in mijn buik. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen