€ 17,90

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Zehntausend und eine Nacht
  Zehntausend und eine Nacht (boek)
 • Cover Tienduizend en 1 Nacht
  Tienduizend en 1 Nacht (boek)

En alles wordt anders

leven met (vasculaire) dementie

Lilly J. Jansen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Theo neemt de lezer mee in zijn wereld van de dementie. Een boek met een lach en een traan over een onderwerp dat steeds meer onderdeel is van onze samenleving.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 150
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463457927
  Datum publicatie : 07-2019
 • Inhoudsopgave
  Lilly Jansen beschrijft op heldere, ontroerende en humoristische wijze het verhaal van haar man Theo en wat het betekent wanneer je geconfronteerd wordt met de diagnose dementie. Het verlies van Theo's geestelijke vermogens had een bijzondere keerzijde. Hij veranderde niet alleen van een dictatoriale man in hele lieve en gevoelige Theo, maar maakte onder begeleiding van de beeldende kunstenaars Gera Baas en Timon Schellingerhout uit Kampen een twintigtal prachtige schilderijen.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,90

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wanneer ik begon te beseffen dat er absoluut iets mis was? Op het moment dat mijn man buiten op straat op mij stond te wachten en zijn rechter broekspijp van boven tot onder nat was. We waren samen in de boekhandel geweest. Ik was net aan het afrekenen toen Theo zachtjes tegen mij zei dat hij naar de wc moest. “Als jij alvast naar de auto loopt, haal ik jou wel in.” Hij liep de deur uit en even later ging ook ik naar buiten. Theo stond nog voor de winkel. “Waarom loop je niet door, is er iets aan de hand?” Toen zag ik zijn broek en mijn mond viel open. Achteraf had het niet uitgemaakt of we wel of niet bij de auto waren geweest, Theo kon zijn urine niet meer ophouden. Dit moment is mij bijgebleven als iets onherroepelijks. We zijn naar de Welkoop gereden, hebben daar een werkbroek gekocht en de natte broek verruild voor de nieuwe aankoop. Probleem opgelost. Tenminste, zo dacht ik toen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen