€ 29,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

En nu echt agile!

Een bewezen strategie voor het omgaan met suboptimale agile praktijken

Akbar Zarrinpajouh • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ontdek jouw kracht als agile leider, coach en beoefenaar met nieuwe inzichten in het omgaan met problemen in het werken met agile en agile raamwerken zoals scrum! Als jij een essentiële rol wilt spelen in het succes van agile binnen jouw organisatie of team, dan is dit boek speciaal voor jou.

  Dit boek helpt je om agile goed te begrijpen, zodat het echt kan werken. Het biedt nieuwe inzichten door agile vanuit een historisch perspectief en de eerder ontstane Toyota Way te benaderen. Verrijk je kennis met een unieke aanpak en 41 krachtige aanbevelingen geïnspireerd door de Toyota Way en tientallen waargebeurde voorbeelden die de nuances en effectiviteit van de aanbevelingen demonstreren.

  Laat je inspireren door de tijdloze schatten van de Toyota Way om je impact te vergroten. Vertaal ze naar eigen aanbevelingen en interventies om jouw omgeving te helpen meer geluk te ervaren door echt wendbaar te zijn.

  Leer hoe je deze inzichten kunt integreren met de best practices van agile transformaties en hoe je ze in de praktijk kunt toepassen. Dompel je onder in een real world praktijkcase van een gefaalde agile transformatie die op een zeldzame wijze laat zien hoe diverse problemen zijn opgelost en welke lessen je daaruit kunt meenemen. Zet jouw reis door naar agile succes!


  Akbar Zarrinpajouh MBA, 1963, is een onafhankelijke trainer en agile coach met meer dan 28 jaar ervaring bij gerenommeerde organisaties in Nederland. Hij is een change agent pur sang, gespecialiseerd in lean, agile, scrum, projectmanagement en leiderschap.

  Aanvullende informatie over dit boek is te vinden op:
  dimensionstraining.com/en-nu-echt-agile/
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 174
  Uitgeverij : A2Z Consulting
  ISBN : 9789464819366
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen