€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

En nu zijn we hier

Mattijs Degrande • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Twee mannen op een stoel in een afgelegen garage. De ene is met touwen vastgebonden en geblinddoekt met een onderbroek van zijn ontvoerder. De andere heeft zijn slachtoffer veel te vertellen maar kan zijn identiteit onmogelijk blootgeven. In gedachten en met behulp van bewerkte geluidsfragmenten doet hij aan de man zijn verhaal.
  Wat is de reden van de ontvoering? En wat is het dat het slachtoffer weten moet?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 154
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789090300689
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

In tegenstelling tot wat mijn beroepstitel ook moge beweren ben ik geen onvoorwaardelijke fan van oksels. Ook ik heb mijn voorkeuren en aversies. Het hatelijkst zijn de bezwete exemplaren, daarover zult u het wel met me eens zijn. Wie het moet opnemen tegen een dominante kwareuk weet op voorhand dat dit een moeilijk te winnen strijd zal worden. Een keer op keer ongekende geseling die zijn sporen nalaat in gedoemde neusgaten.
Ik ben sinds een zevental weken zelfstandig okselhaartrimmer. Een goede, welteverstaan. Maar ik ben niet zomaar een man die gewapend met het daarvoor voorziene handgereed¬schap een bosje verstopte haarstengels doet sneuvelen. Het gaat iets verder dan dat. De mens is dezer dagen een wezen dat snakt naar een vorm van lijfelijke zuiverheid die zich richting perfectie begeeft en daar ziet een ondernemer als ikzelf mogelijkheden in. Oksels zijn niet langer fysieke onbenulligheden waar geen haan naar kraait maar wel iets waarmee men wil uitpakken tegenover de medemens. Daarom ga ik een stapje verder dan het eenvoudigweg kortwieken van die huidpels. Een stuk onverzorgd haargazon dat nauwelijks het daglicht aanschouwen mag tover ik in een mum van tijd om tot een kunstwerk. Noem me een artiest, een held met een haartrimmer. Want dat ben ik. Dankzij mij is okselhaar niet langer een slonzige zwerver die zich onder wakke schouders schuilhoudt maar een uit de onbekendheid geklommen pronkstuk. Wie een origineel motief in zijn okselpels wil is bij mij aan het juiste adres. Ik maak tijd voor mijn klanten en hun oksels. Al mijn creativiteit steek ik in mijn handelingen. En ze zijn tevreden, mijn klanten. Maar bezwijken onder al hun eisen doe ik niet.
Er zijn altijd van die speciale gevallen, zij die me aanzien als een schoonheidsspecialist met extra troeven en me vragen om me niet enkel op hun oksels te fixeren, wat ik resoluut weiger. Mijn trimtoestel gaat nooit richting Schaamhaardegem. Iedereen heeft zijn limieten. Ik dus ook. Maar daarover straks meer. Alles op zijn tijd.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen