€ 14,40

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Veel meer Engelenwerkjes
  Veel meer Engelenwerkjes (boek)

Engelenwerkjes

Lia Koek • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Engelenwerkjes: er is meer tussen hemel en aarde, dat is Lia Koek al jaren duidelijk. Dat geeft zij graag door met duidelijke boodschappen en heldere teksten in dit boekje. Hemelse wijsheden voor de dagelijkse praktijk. Aangenaam luchtige teksten met vriendelijke aanwijzingen om vooral meer te genieten van het leven. Het zijn geïnspireerde teksten die voor veel mensen raak zijn op het moment dat ze een stuk lezen, de juiste tekst op het goede moment. De teksten werken als eyeopener, als steuntje in de rug of 'gewoon' als bron van inspiratie. Om bij te dragen aan meer vertrouwen in intuïtie en bewustwording. De teksten zijn een combinatie van gedichtjes, praktische inzichten en speelse wijsheden. Een uitnodiging om makkelijker te leren leven.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 205mm
  Aantal pagina's : 84
  Uitgeverij : Engelenwerkplaats
  ISBN : 9789082851304
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 2 reviews)

  21-05-2018
  Vol verwachting
  Blij, warm een vol verwachting opende ik het boekje. Ik heb nu enkele teksten gelezen. Wat een inspirerende, duidelijke en mooie boodschappen. Elke keer weer tref je de voor jou juiste tekst aan als je het boekje openslaat.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-05-2018
  Inspirerend boek..!
  Het boekje engelenwerkjes. Wat een genot om dit te lezen. Kleine en makkelijk te lezen verhaaltjes die mij elke keer weer raken. Het boekje ligt bij mij op tafel. Wanneer ik er behoefte aan heb sla ik het openen of blader ik er even doorheen. Dan lees ik het verhaaltje van die bladzijde waar ik hem open sla of die mijn aandacht heeft. Dan merk ik dat de tekst zo passend is bij wat er op dat moment in mij speelt. Het ontroert en raakt mij. Geeft net weer even dat zetje in de goede richting....

     Makkelijk leesbaar
     Direct toepasbaar

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 14,40

niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen