Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 35,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Enterprise Resource Planning

M. Sumner • Boek • paperback

 • Samenvatting
  MARY SUMNER
  Enterprise Resource Planning
  Systemen voor enterprise resource planning (ERP) helpen organisaties de bedrijfsvoering te optimaliseren en de concurrentiekracht te vergroten. Voor een succesvolle implementatie van ERP is een combinatie van vaardigheden en kennis essentieel.
  Dit boek beschrijft de juiste instrumenten die nodig zijn om de ontwikkeling, planning en implementatie van ERP-systemen succesvol te laten verlopen. Het begint met een brede introductie van ERP. Daarna worden de ERP-modules behandeld in de context van de organisatiefuncties verkoop, marketing, financi verslaglegging, productie en HRM. Het boek eindigt met het management van ERP-projecten en de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Een ge egreerd praktijkvoorbeeld maakt de problematiek en de mogelijkheden die ERP biedt voor organistaties inzichtelijk.
  Dit boek is geschreven voor studenten in bedrijfseconomische, bedrijfskundige en informaticarichtingen, en is daarnaast een goed handboek voor consultants, managers en informatiespecialisten die te maken hebben met het (her) structureren van bedrijfsprocessen met behulp van moderne en complexe ICT.
  Mary Sumner is hoogleraar computermanagement en informatiesystemen aan de School of Business van de Southern Illinois University in Edwardsville.
  Dit boek is bewerkt voor de Nederlandstalige markt door Rien Harmers, Mirjam van Kuijk en Arno van Lumig. Zij zijn alle drie als docent verbonden aan de Fontys Hogescholen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 241mm
  Aantal pagina's : 253
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043012416
  Datum publicatie : 01-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 35,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen