€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Enzo Knol

Biografie over de hardst werkende vlogger van Nederland en België!

M. Sarno • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het boek Enzo Knol verhaalt over het leven van de hardst werkende vlogger van Nederland aan de hand van zijn vlogs en berichten in de media. Heel veel vreugde en vrolijkheid, maar ook over Enzo’s verdriet. Over zijn explosieve ruzie met StukTV, maar ook de vlogger die huilt om een doodziek meisje.

  Dit boek geeft antwoord op vragen als: wat ging er mis met de deo challenge? Waarom mogen kinderen geen vlogs van Enzo kijken? Wat is de raarste vlog ooit van de YouTuber? Waarom neemt Enzo niet meer met zijn beste vriend Colin op? Waar ging Enzo te ver in zijn vlogs? Wat verdient de populairste vlogger van Nederland?

  Maar natuurlijk ook over het succes van zijn inmiddels ex-vriendin Dee! Haar nummer You! heeft wekenlang op nummer 1 op iTunes gestaan! En hoe hebben Dee en Enzo elkaar leren kennen?

  Alles over de definitieve break-up tussen Enzo en Dee en het bereiken van de 2 miljoen abonnees in 2018!

  Dit en nog veel meer wordt onthuld in dit boek Enzo Knol, 256 (!) pagina's vol met Knolpower. Een must voor de kijkers van Enzo en voor ouders die willen weten: wie is Enzo Knol?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Pumbo
  ISBN : 9789492475862
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Enzo Knol – De hardst werkende vlogger van Nederland en België! Met update 2018 - de break up tussen Enzo en Dee!

  De eerste biografie over de populairste vlogger van Nederland. 246 pagina’s over Enzo Knol en natuurlijk zijn vriendin Dee van der Zeeuw!

  Over wat Enzo in ruim 1800 vlogs over zichzelf heeft verteld en wat hij je NIET heeft verteld. In dit boek ‘Enzo Knol’ kom je te weet in welke vlog Enzo verschrikkelijk moest huilen. Over de omstreden deo challenge. De hele media viel over hem heen.

  Over zijn ruzies met andere bekende YouTubers. Vlak voordat de vlogger de 1 miljoen abonnees zou halen dreigde alles uit elkaar te vallen. Enzo raakte in paniek door de heftige ruzie met StukTV. Enzo overleefde en werd de eerste Nederlandstalige YouTuber die 1 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal kreeg. De opmars van Knolpower was niet meer te stuiten!

  En weet je hoe Enzo en Dee elkaar hebben ontmoet? En wat was de meest ongemakkelijke situatie voor Enzo?
  Wat is er tussen Enzo Knol en Colin gebeurd? Ineens nam hij niets meer op met zijn beste vriend waarmee hij fantastische Minecraft-afleveringen mee opnam!

  En alles over Enzo en het doodzieke meisje dat vlak voor haar dood nog 1 keer haar idool ontmoette! En ook de meest gestelde vraag wordt beantwoord: Hoeveel verdient Enzo Knol eigenlijk?

  Wist je dat Enzo kon zingen? Welke opmerking maakte Dee over zijn ex-vriendin (!) die Enzo absoluut niet leuk vond? En ken je de vlog waarin de moeder van Enzo de vlogger aanviel?

  Dee verslaat Justin Bieber

  Maar natuurlijk komt Dee ook geregeld aan bod. De dag dat zij Justin Bieber versloeg met haar eigen geschreven nummer!
  En weet je in welke vlog Dee aan Enzo bijna smeekte: ‘Blijf bij me’? In dit alles omvattende boek lees je over de achtergronden, de hoogtepunten, maar ook de dieptepunten van de vlogger!

  Met update over de verdrietige break-up tussen Enzo en Dee en het bereiken van de 2 miljoen abonnees in 2018.

  Dat alles en veel meer kom je te weet in de meest uitgebreide levensverhaal over Enzo Knol wat er tot nu toe over hem geschreven is: zijn succes, geld, ruzies en Dee.

  ‘Enzo Knol – de hardst werkende vlogger van Nederland’ is geschreven aan de hand van de ruim 1800 volgs van de YouTuber, zijn Minecraft-afleveringen, social media en berichten in de pers.

  In het 256 (!) pagina’s tellende biografie het bizarre levensverhaal van een eenvoudige jongen uit Drenthe die zich in no-time opwerkte van werkloze tiener tot de populairste Nederlandse YouTuber met meer dan 1 miljoen views per dag op zijn kanaal!

  Dit bijzondere verhaal geeft een volledig beeld van het eerste YouTube-fenomeen dat Nederland leerde kennen. Met berichten die hij graag zelf terugleest, maar ook incidenten die Enzo liever vergeet.

  Voor kijkers en fans van Enzo en ouders/nieuwsgierigen die willen weten: wie is Enzo Knol? Na het lezen van dit boek weet je het verhaal, niet alleen wat Enzo zelf naar buiten brengt via zijn vlogs, maar ook het verhaal achter de populaire jeugdheld.
  Wat maakt Enzo Knol zo succesvol en; wie is Enzo eigenlijk? Lees dit boek en je weet het!

  Enzo Knol; ongeautoriseerde biografie Auteur: M.Sarno Uitgever: Pumbo
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Enzo Knol keek beteuterd om zich heen. Waar waren zijn fans? De populaire YouTuber stond op het Jaarbeursplein en had hier wel wat meer van verwacht. Slechts een paar kinderen die hem herkenden. Enzo trok zijn pet recht en zuchtte. De volgende keer zou hij het echt anders aanpakken.

Vlog 441 - Enzo‘s fanmeeting: ‘Complete chaos’

22 oktober 2014 - Een hoogtepunt uit Enzo’s nog jonge leven zou de fanmeeting in oktober 2014 in Utrecht zijn. En niet alleen voor Enzo. Dit hadden de media niet eerder gezien! Zoveel fans voor iemand wiens naam nog niemand buiten YouTube kende.

Omdat het die zondag mooi weer zou worden, besloot Enzo een fanmeeting te houden. De vorige keer dat hij daar stond waren er maar enkele tientallen fans komen opdagen. Dat kwam ook omdat hij er helemaal niets over had verteld aan zijn fans, dat hij daar aanwezig zou zijn. Vlak daarvoor had hij namelijk een tv-optreden bij Zapplive en hij wist niet of hij daarna nog tijd had om naar Utrecht te gaan.

Aankondiging

Maar dit keer pakte de YouTuber het anders aan. Hij wilde er zeker van zijn dat hij nu niet een beetje verloren op een plein zou staan. Enzo besloot een filmpje op te nemen in zijn achtertuin.

Hij rolde, gezeten op een bureaustoel, in beeld en vraagt aan de kijker om naar zijn fanmeeting komen. Bij de Jaarbeurs in Utrecht. Even lekker chillen. De video werd bewerkt door zijn vriendin Dee. Het filmpje werd binnen een dag ruim 100.000 keer bekeken en er werd flink getwitterd over de aanstaande ontmoeting met de YouTube-ster.

Die zondag stapt hij goedgemutst (pet op) met zijn vriendin, haar broertje Quin en een vriendje van de jongen in de auto. Die blauwe auto heeft de vlogger te leen gekregen van de KNVB en VW om reclame te maken voor hun initiatief. Het initiatief heette ‘Blauwe Kaart’, dat ook levensgroot op de auto is geschreven.

Het moest de voetbaljeugd aanzetten om sportief te voetballen. Iedere fan kent die opvallende auto, omdat Enzo er in zijn vlogs altijd mee door het beeld scheurt. Als Enzo in een auto met zwaailicht en sirenes naar de meeting was gekomen, was het waarschijnlijk minder opgevallen.

Die dag is Enzo weer laat, zoals gebruikelijk. In zijn vlog zien we hoe Dee hem ongeduldig aanspoort. Er zijn al fans die twitteren waar hij blijft. Enzo trekt nog een paar gekke bekken naar de kijker en rijdt met spoed naar Utrecht.

Bestorming

In de verschillende filmpjes die er van die meeting zijn gemaakt kan je zien wat er vervolgens gebeurt. Zodra zijn Knolpowerfans zijn opmerkelijke blauwe auto voor de stoplichten in de gaten krijgen, breekt de pleuris los. Vanaf de trappen van Centraal Station Utrecht, waar ze tot dan toe ongeduldig aan het wachten zijn, bestormen ze de auto. Zonder oog te hebben voor het verkeer rennen ze gillend de weg over en omsingelen zijn auto. [Einde fragment]

Nog veel meer lees je in de ongeautoriseerde biografie over Enzo Knol. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen