€ 23,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Er was eens...

een Fantastische Verhalenbundel

Opa en Oma Puntneus • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze verhalenbundel bevat 4 grappige en leerzame verhalen.

  Het eerste verhaal is 'De 15 kaboutertjes en het grote aftel avontuur'. De 15 kaboutertjes is een heerlijk voorlees spektakel. Het verhaal gaat over 15 kaboutertjes waarvan er elke keer één op komische wijze verdwijnt. Uiteindelijk blijft er maar één kaboutertje over. Daar laat deze kabouter het uiteraard niet bij zitten en het avontuur eindigt dan ook met alle kabouters weer veilig bij elkaar.

  Het tweede verhaal gaat over een schaap met de naam Flippidie-Floepflap dat de hele boerderij vies maakt, en de andere dieren die vinden dat hij daar mee moet stoppen. Om hem hiermee te laten stoppen helpt moeder natuur ook een handje mee.

  Het derde verhaal heet 'Iedereen Viert Zomaar Feest'. Het verhaal gaat over een vriendelijke jongen Cliffie genaamd, hij wil samen met zijn vriendengroepje zomaar een feestje organiseren, maar elke keer als er iets geregeld moet worden heeft niemand zin om dat te doen. Cliffie neemt daarom alle taken op zich wat natuurlijk niet erg eerlijk is. Maar wanneer het moment daar is heeft iedereen wel zin om het feest te vieren. Hoe de vriendengroep dit oplost en of dit goed afloopt ontdek je in dit leuke en leerzame avontuur.

  Het vierde verhaal is 'De gouden munten van de koning'. Het verhaal gaat over een ouder echtpaar dat gouden munten heeft gevonden in het bos, en de koning die vindt dat hij daar recht op heeft. Om de koning te slim af te zijn verzint Opa Puntneus een slimme list.

  Alle verhalen worden begeleid door kleurplaten, zo kunnen jij en je (klein)kind de verhalen een eigen draai geven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 86
  Uitgeverij : Uitgeverij Ik-Lust-Geen-Spruitjes
  ISBN : 9789464436853
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen