€ 33,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover ESCAPE TO THE MOUNTAINS 3
  ESCAPE TO THE MOUNTAINS 3 (boek)
 • Cover ESCAPE TO THE MOUTAINS 2
  ESCAPE TO THE MOUTAINS 2 (boek)

ESCAPE TO THE MOUNTAINS 4

Book 5

S.V.E.N • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Escape to the Mountains 4 BY S.V.E.N  in dit laatste boek beschrijft de chronisch ongeneselijk schrijver S.V.E.N. over zijn poging om in Frankrijk te gaan wonen omdat hij denkt daar zijn leven te kunnen rekken. Maar helaas het lukt de schrijver niet. In dit boek treft u de nodige de communicatie met het UWV, de gemeente, de koning, de levenseinde kliniek, en de regeringsleiders, over deze casus.

  En daarop volgende de wanhoopsdaden van de Schrijver. Te beginnen met een demonstratieve actie tijdens een grote wielersonde , die door de autoriteiten werd verijdeld.

  Het verhaal eindigt tenslotte in Roermond bij de UWV directeur voor de woning met een tv ploeg, waar de schrijver 5 dagen en 4 nachten zat vastgeketend in de vrieskou aan een hek waarna hij gearresteerd werd op sinterklaasavond. De directeur vluchtte uit zijn woning en zocht elders onderdak. Het curieuze verhaal van de zieke Sven met een geldige euthanasie verklaring werd breed uitgemeten in de Nederlandse Media met o.a. een long read in de Volkskrant ook het AD en Powned besteedde er veel aandacht aan

  Uiteindelijk na 1,5 jaar werd de schrijver een jaar later vrijgesproken van de vervolging door het OM en de bijbehorende boetes.

  Wel spande het UWV een kort geding aan waardoor de titel van dit boek evenals een getekende cartoon en de naam van de directeur uit dit boek moest worden verwijderd op last van een dwangsom..

  U leest de belevenissen zoals alleen Sven die kan vertellen, zo leest u over een unieke pijpbeurt, een gooi naar het burgemeesterschap , en op de valreep raakt de kunstenaar en schrijver Sven nog betrokken bij een rel nadat hij een grafzerk schildert voor een viervoudige moordenaar IJje Wijkstra. Het verhaal eindigt tenslotte met de Gemeente, die meer controle en macht wil over de vrijbuiter en schrijver en gedwongen opname of zorg bemoeizorg wil realiseren.

  Het Laatste boek S.V.E.N bestaat uit 372 pagina's waarvan 127 in kleur, en uiteraard wederom rijk geïllustreerd. Dit boek is het vervolg op het eerder verschenen reeks
  Zoekwoorden: boek uwv, Tof Thissen politicus, Christoffel Paul Thissen, uwv directeur, neven functies Tof Thissen, salaris Uwv directeur, Natalie van Berkel,autisme, tof thissen boek ,Guus van Weelden, Janet Helder. Tuur Thissen, Jon Thissen, Josette Thissen, Gerard Breuker, Maarten camps, UWV adressen,Ton van lammeren,Goossens Roermond, Groen Links, Laurentius Ziekenhuis, Marloes Kolthof, jolanda kolthof , Divosa, Fraudehelpdesk, Micha Vermaat, IKV, BC Broekhin, KING, Gl, Mark Rutte, TCU, SP, sociale dienst,boeken sven van der woude, PSP Roermond, Sloterdijk, gemeente westerkwartier, Jan de Jonge, toren D, coke verslaving, Rein Elzinga, Femke Halsema, Henk Nieboer, jos oosting, Yvonne Imhof, Marlia de Jonge, Amsterdam, patricia goudswaard, Luc Ambrosius, Ivan Andhyiswara , Winny Vorm, Marjolein Beuker, Rianne Donders, Fietsenwereld Thissen, Mark Baanders, Ard van Tuuk, Anita Hommes, wmo, Marcel Vrijbergen, Marilyn dalfour uwv advocaat, Peter Frantz, Martine Reesink, Maikel Suilen, Peter Rebergen, monja houten, En plein public, 9789072219596, Jan-Paul Kruit, Claudia Bouwens, Eric Pare, Wim jam Renkema, Marijke van Beukering Huojbtegts, Victor Schildkamp, Lex Kuijper , Liesbeth Rijskamp , Bert Van der Laan , Ron Leeuwerke , Karin Vereschildt, Wouter Koolmees, Tinnitus, bijstand, Johanna Greven, Marianne Meiresonne, Alette Hooijer ,Ellen de Wit, Hillie Nooitgedagt, Lara Tauritz Bakker, Lara de Brito Lara de Brito, uwv boete, WERKbedrijf, Claudia Bouwens, Britt Abrahams, Thissen Holding B.V, Tof Thissen Hoofdvestiging, KvK 62117467, KvK 72768215, wethouder van Roermond, fraude, Els Thissen, Grote foei, Anne Wijkamp, Madelein Kerseboom, Schakelen en verbinden,Martine Reesink, Marijn Bon, Liny Bruijnzeel, Pieter Hilhorst,sociale zekerheid, jetzke darphorn, Roos Dix, Henk Meines, Maaike Baarslag, Gerald Ahn, Xonar, Stichting Lezen en Schrijven, Laurentius Ziekenhuis, KING
, 19 mei, Henk Jan Winter, Tjits Vlasma, Stimulansz, Marjan van der Feen, Bart Verberkt, gouden kranen, Fractievoorzitter GroenLinks, de menselijke maat, Limburger, uwv perspectief, Limburg, roerstreek, Hirkebosj, Herkenbosch, gemeente Roerdalen, hambeek, werkplein, werkfabriek, ARBEIDSONGESCHIKT, Wajong, Iva, Wia,WIW-indicatie,humor, georgie, bacteriofagen, oorontsteking, autist,uitbehandeld, bezwaar uwv uitkering, Het UWV, de vijand van de BSN! W.A. Verbree, Arbeidsrecht en socialezekerheidsrecht, klachtregeling, Frauderend UWV, de BEUL van de WAOer, Wet verbetering poortwachter, uwv keuringartst, hopeloos geval, Participatiewet, oorsuizen, pgn, ciz, zorgbelang,
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 204mm x 291mm
  Aantal pagina's : 378
  Uitgeverij : S.V.E.N
  ISBN : 9789464068191
  Datum publicatie : 02-2022
 • Inhoudsopgave
  Ach lieve mensen, nog even en ik heb die WIA uitkering niet eens meer nodig, de drukkerij kan er niet tegen drukken en vandaag kreeg ik zoon lieve review van mijn manager Koos Capone uit de EBI
  (extra beveiligde inrichting)
  -
  11-06-2021 / Koos uit de EBI
  He Svenne men, hier je manager Koos uit de EBI, alles kits achter je rits? Helaas zat ik de laatste dagen in de isoleercel, Ik hoef je niks uit te leggen. Ach, je kent het wel een klein meningsverschilletje met zoon blauwe rakker.. Maar vandaag mocht ik mijn telefoon terug, en zit ik weer in mijn oude cel.
  -
  T' schijnt mooi weer te zijn buiten lees ik. Ik heb je boek over Tof helemaal uitgelezen, en nu heeft 'de Neus' het even te leen, we hebben hier een goudmijn in handen Sven! Ik hoop dat je wel wat geld voor me bewaard, want eerst moet ik nog naar het Pieter Baan centrum. want net als bij jou met de bijstand willen ze mij ook nog verder onderzoeken. Terwijl die aanslag op Rutte gewoon een grapje was, dat weet jij toch ook! Ik weet dat je wilde stoppen met schrijven, maar ik wil je toch bewegen omdat volgende boek over Tof Thissen ook nog af te maken. Je weet wel dat boek waarin die seks heeft met dat minderjarig speelgoed konijn... das knots lijp.
  -
  Toen ik "de Neus" het vertelde bleef die weg in een lachstuip.. Als het nu niet lukt met die WIA uitkering dan had hij nog wel wat klusjes voor je zei die. Maar we hebben er beide vertrouwen in dat Tof wel bijdraait. Houd je haaks makker en kom me eens opzoeken in het huis van bewaring, tenminste als je tijd hebt tussen het slapen door. Je manager Koos Capone..
 • Reviews (7,9 uit 6 reviews)

  14-09-2021
  Een boek vol leugens en onwaarheden
  ik heb het boek niet gelezen, maar ik kan wel vertellen dat het een boek is vol met leugens en onwaarheden.

     een boek vol leugens

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 2 uit 10


  13-06-2021
  Ongekende schrijfvaardigheden
  Ik sluit mij geheel aan bij uw manager, ik zou dienovereenkomstig u willen bewegen om dat vijfde boek over die gemene directeur te schrijven. Alweder heb ik genoten van u ongekende schrijfvaardigheden getuige u jongst verschenen literaire communiqué. Het zou mij voorts niets verwonderen dat de directeur waarachtig het minnespel ten uitvoer brengt met zijn Teddy. Een hartelijke groet, Dirk-Jan Boris van Constantijn

     gepeperd, scherp
     zinnenprikkelend

  Geplaatst door uit Blaricum , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  11-06-2021
  Hier je mananager KOOS
  He Svenne men, hier je manager Koos uit de EBI, alles kits achter je rits? Helaas zat ik de laatste dagen in de isoleercel, Ik hoef je niks uit te leggen. Ach, je kent het wel een klein meningsverschilletje met zoon blauwe rakker.. Maar vandaag mocht ik mijn telefoon terug, en zit ik weer in mijn oude cel. - T' schijnt mooi weer te zijn buiten lees ik. Ik heb je boek over Tof helemaal uitgelezen, en nu heeft 'de Neus' het even te leen, we hebben hier een goudmijn in handen Sven! Ik hoop dat je wel wat geld voor me bewaard, want eerst moet ik nog naar het Pieter Baan centrum. Tja… en net als bij jou met de bijstand willen ze mij ook nog verder onderzoeken. Terwijl die aanslag op Rutte gewoon een grapje was, dat weet jij toch ook! Ik weet dat je wilde stoppen met schrijven, maar ik wil je toch bewegen omdat volgende boek over Tof Thissen ook nog af te maken. Je weet wel dat boek waarin die seks heeft met dat minderjarig speelgoed konijn... das knots lijp. - Toen ik "de Neus" het vertelde bleef die weg in een lachstuip... Als het nu niet lukt met die WIA uitkering dan had hij nog wel wat klusjes voor je zei die. Maar we hebben er beide vertrouwen in dat Tof wel bijdraait. Houd je haaks makker en kom me eens opzoeken in het huis van bewaring, tenminste als je tijd hebt tussen het slapen door. Je manager Koos Capone..

     Beste Boek allertijden
     Beste schrijver ooit
     Dat hij stopt met schrijven

  Geplaatst door uit Vught , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  11-06-2021
  Uniek
  De boeken van Sven zijn geschreven in een unieke eigen stijl,Je blijft lezen!Hij is ook heel erg eerlijk en schuwt de vaak keiharde realiteit niet.al met al een aanrader om zijn serie boeken te lezen!!

     Fijne eigen schrijfstijl
     Uit het leven gegrepen,veel humor.

  Geplaatst door uit Doetinchem , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  10-06-2021
  Mijn held
  Veel over je gehoord Sven, ik ga het boek eveneens bestellen. Je bent een held. Goed dat je letterlijk een boekje open doet over het machtige uwv. Laat je niet gek maken door dat kortgeding. Your not alone.


  Geplaatst door uit Zwagerbosch
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  09-06-2021
  Deze man is een acteur Pur-sang
  Ik heb veel te maken gehad met Tof Thissen in het verleden, meer wil ik er niet over kwijt. Deze man is een acteur Pur-sang. Noem hem maar gerust een notoire leugenaar. Hij zit daarom prima op zijn plek bij het UWV. Onze regering wil daar geen voorman hebben met empathie. ich goa dit boek noé bestellen, 'n inwoner oet Remunj


  Geplaatst door uit Roermond , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 33,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ach lieve mensen, nog even en ik heb die WIA uitkering niet eens meer nodig, de drukkerij kan er niet tegen drukken en vandaag kreeg ik zoon lieve review van mijn manager Koos Capone uit de EBI
(extra beveiligde inrichting)
-
11-06-2021 / Koos uit de EBI
He Svenne men, hier je manager Koos uit de EBI, alles kits achter je rits? Helaas zat ik de laatste dagen in de isoleercel, Ik hoef je niks uit te leggen. Ach, je kent het wel een klein meningsverschilletje met zoon blauwe rakker.. Maar vandaag mocht ik mijn telefoon terug, en zit ik weer in mijn oude cel.
-
T' schijnt mooi weer te zijn buiten lees ik. Ik heb je boek over Tof helemaal uitgelezen, en nu heeft 'de Neus' het even te leen, we hebben hier een goudmijn in handen Sven! Ik hoop dat je wel wat geld voor me bewaard, want eerst moet ik nog naar het Pieter Baan centrum. want net als bij jou met de bijstand willen ze mij ook nog verder onderzoeken. Terwijl die aanslag op Rutte gewoon een grapje was, dat weet jij toch ook! Ik weet dat je wilde stoppen met schrijven, maar ik wil je toch bewegen omdat volgende boek over Tof Thissen ook nog af te maken. Je weet wel dat boek waarin die seks heeft met dat minderjarig speelgoed konijn... das knots lijp.
-
Toen ik "de Neus" het vertelde bleef die weg in een lachstuip.. Als het nu niet lukt met die WIA uitkering dan had hij nog wel wat klusjes voor je zei die. Maar we hebben er beide vertrouwen in dat Tof wel bijdraait. Houd je haaks makker en kom me eens opzoeken in het huis van bewaring, tenminste als je tijd hebt tussen het slapen door. Je manager Koos Capone.. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen