Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Excel voor financial controllers

Hans C. van Dorth • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Bent u financial controller of heeft u de ambitie dit vak te beoefenen? Dan heeft of krijgt u in uw vakgebied te maken met budgetteringen, financiële analyeses, calculaties en planningen. U ondersteunt en adviseert bij financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken. Financiële rapportages, investeringsanalyses, kostenverrekeningen, balansen, winst- en verliesberekeningen, begrotingen, jaarrekeningen en meerjarenplannen zijn documenten waar u mee te maken krijgt. Het programma Excel is daarbij een belangrijk instrument en kennis van de vele mogelijkheden van dit programma is onmisbaar. Dit boek maakt u als financial controller wegwijs in Excel. Diverse onderwerpen komen aan de orde en aan de hand van stap-voor-stapinstructies en oefenbestanden werkt u diverse oefeningen door. Hiermee is dit het ideale leermiddel voor als u wilt starten of net gestart bent in deze functie, maar het is ook een goede opfriscursus als u al jaren in het vak zit.
  Een greep uit de onderwerpen: - instellingen en algemene informatie over Excel - gegevens importeren - informatie overzichtelijk maken - tabellen en draaitabellen - financiële analyses - grafieken - rapporten en presentaties - voorwaardelijke opmaak - geavanceerde functies en validaties - macro's - eigen formules maken - bestandseigenschappen - bestanden delen
  Geschikt voor: Office 365, Excel 2013, 2016 en nieuwere versies op een Windows-computer.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 241mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Visual Steps B.V.
  ISBN : 9789059055940
  Datum publicatie : 12-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen