Niet leverbaar

×

€ 12,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Exit liefdesverdriet

Rianne Verwoert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In negen dagen van je liefdesverdriet af! Parachutespringen, kilo¿s chocola, speeddaten, uit eten zonder te betalen, paparazzi voor haar huis ¿ Annabels vriendinnen hebben een wild plan om haar van haar liefdesverdriet af te helpen. En dat is hard nodig ook! Daahaag, liefdesverdriet: Op en top girlpower!

  Annabel heeft namelijk net gebroken met haar man Dirk omdat hij een affaire had met zijn secretaresse, een meisje dat los van haar verleidingsmanoeuvres buitengewoon incompetent is. Annabels vriendinnen willen niet lijdzaam toezien hoe een wanhopige Annabel Dirks maatpakken verknipt en zijn sportwagen op Marktplaats zet. Daarom bedenken ze een negendagenplan: hiermee gaat haar liefdesverdriet zeker er deur uit. En misschien komt er dan ook wel ruimte voor een nieuwe liefde ¿ hoe hard Annabel ook roept dat ze nóóit meer een man wil!

  Rianne Verwoert is inmiddels een gevestigde naam onder de Nederlandse chiclitfans. Naast haar studie Communicatie schrijft ze met haar soepele pen vlotte, grappige en stoere chiclits. 'Exit liefdesverdriet' is al weer haar vijfde boek, de opvolger van haar succesvolle titels 'Schikken of stikken', 'Match?!', 'Trouw(en)' en 'Liever niet verliefd'. Haar website is www.rianneverwoert.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 139mm x 210mm
  Aantal pagina's : 223
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789059775732
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen