€ 22,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Expert aan tafel

Hilary Akers • Boek • paperback

  • Samenvatting
    We willen allemaal restaurantcriticus zijn. Dan kun je immers uit eten zoveel je wilt en de wereld vertellen wat je vond van het eten, het interieur, de wijn, de wc’s, de bediening, het geven van fooi en nog veel meer...
    Maar hoe word je dat dan? Je hoeft alleen maar recensies op restaurantsites te lezen om te zien dat het nog niet zo gemakkelijk is. Het boek Expert aan tafel is een bundeling van columns van Hilary Akers die afgelopen jaren verschenen zijn in Het Financieele Dagblad.
    Dit boek helpt je met interessante en soms grappige lessen een aardig eind op weg om een culinaire recensie te schrijven. Hoe je beoordeelt, hoe je proeft, hoe je er woorden voor vindt – je leest het in Expert aan tafel.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 171mm x 216mm
    Aantal pagina's : 192
    Uitgeverij : Nijgh & Van Ditmar
    ISBN : 9789038805917
    Datum publicatie : 11-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen