€ 14,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Extreem rijk moet worden belast

J.P. Fonteijn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De kloof tussen arm en rijk wordt snel groter, maar we doen ons ding en laten het erbij. Met als gevolg dat onze economie steeds oneerlijker en ongezonder wordt.
  Dit boek legt uit hoe dat zit, en wat we eraan kunnen doen nu het probleem groter en groter wordt. Hoogste tijd voor verandering!
  We laten gewone mensen veel belasting betalen, en laten extreem rijke mensen en hun gigantische vermogens lekker met rust. Het is een spelregel die we ooit zelf hebben bedacht, maar nu niet meer werkt.
  In dit boek, dat tegelijk een manifest is en waarachter een website van een grote beweging van gewone mensen staat, lees je hoe de ongelijkheid tussen de gewone man en het clubje exorbitant rijken op steeds meer niveaus voor enorme problemen zorgt. De oplossing is nabij: het invoeren van een belasting op het vermogen van de superrijken: de Super Rich Tax.

  We moeten de wereld veranderen, het gaat zo niet langer.

  Door de superrijkdom van enkelen hebben alle andere mensen van de wereld steeds minder geld en steeds minder kansen, komen de economieën van de wereld krakend tot stilstand en is er steeds minder kans dat onze overheden de milieu- en klimaatproblemen echt kunnen oplossen.
  We gaan extreme rijkdom belasten, zodat er weer gezonde economieën en overheden ontstaan. Al het geld op de wereld moet circuleren onder een zo groot mogelijke groep mensen. Er is een revolutionaire manier om dat te doen. Waar wachten we op?

  Jean-Paul Fonteijn (Sittard, 1969) is freelance projectmanager. Hij verdiepte zich in de theorieën van Darwin, Harari en Piketty en creëert met de website www.superrichtax.com wereldwijd draagvlak voor de revolutionaire Super Rich Tax.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 133mm x 203mm
  Aantal pagina's : 96
  Uitgeverij : J.P. Fonteijn's Info B.V.
  ISBN : 9789083314709
  Datum publicatie : 02-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen