Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 16,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het allermooiste boek over wilde dieren
  Het allermooiste boek over wilde dieren (boek)
 • Cover De taxonomie van dieren
  De taxonomie van dieren (boek)

Fantastisch vervoer

Tom Jackson • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis – korte tripjes, lange tochten, supersnel of juist lekker langzaam. We reizen in auto’s, treinen, vliegtuigen, onderzeeërs en op de fiets – of we schieten omhoog in een raket! Maak je eigen fantastische reis en ontdek de mensen en verhalen achter de machines die de wereld in beweging houden, reis met lichtsnelheid door Japan, zeil mee op een Vikingschip en vlieg rond de wereld in een luchtballon. Dit wordt de reis van je leven! Instappen allemaal!

  Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen! Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis – korte tripjes, lange tochten, supersnel of juist lekker langzaam. We reizen in auto’s, treinen, vliegtuigen, onderzeeërs en op de fiets – of we schieten omhoog in een raket! Maak je eigen fantastische reis en ontdek de mensen en verhalen achter de machines die de wereld in beweging houden, reis met lichtsnelheid door Japan, zeil mee op een Vikingschip en vlieg rond de wereld in een luchtballon. Dit wordt de reis van je leven! Instappen allemaal!
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 246mm x 313mm
  Aantal pagina's : 64
  Uitgeverij : Nieuwezijds b.v., Uitgeverij
  ISBN : 9789057125355
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  Treinen Bovengronds & ondergronds Schepen Nog meer schepen Auto’s Nog meer auto’s Luchtballonnen Fietsen Vliegtuigen Tanks Helikopters Raketten Ruimteschepen Werkvoertuigen Onderzeeërs
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen