Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 123,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover 2020
  2020 (boek)
 • Cover Farmacologie
  Farmacologie (ePUB)

Farmacologie

J.M.A. Sitsen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen uit de medische farmacologie

  Farmacologie voorziet bij uitstek in de behoefte aan een Nederlandstalig leerboek dat aansluit bij de Nederlandse geneeskunde. In dit leerboek wordt het klinisch belang van de leerstof uitgebreid toegelicht en benadrukt.Farmacologie biedt een overzicht van de belangrijkste onderwerpen uit de medische farmacologie. In de tekst zijn kaders met trefwoorden opgenomen, waardoor de student zich de termen en onderwerpen gemakkelijk eigen maakt. Bovendien wordt het geheel van de stof hierdoor overzichtelijker.Farmacologie is een medisch vakgebied dat voortdurend in beweging is en ook in de toekomst een belangrijke rol zal spelen. Daarom is in dit boek naast de leerstof ook leesstof opgenomen, waarin zowel naar de geschiedenis wordt gekeken als gespeculeerd wordt over de toekomst van de farmacologie. 
  Het boek is geheel bijgewerkt naar de huidige stand van zaken. Nieuwe inzichten en geneesmiddelen zijn opgenomen en er is ook aandacht besteed aan weesgeneesmiddelen en monoklonale antilichamen. Het boek is uitgebreid geïllustreerd met full-color figuren van het Teaching Resource Centre van de Universiteit Leiden. 
  Aan deze druk is een online-leeromgeving toegevoegd. De lezer kan via deze online-leeromgeving voortdurend beschikken over dit aanvullende materiaal zoals extra oefenvragen, samenvattingen en deep links met betrouwbare informatie, samengesteld door de auteurs van het boek. 
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 196mm x 271mm
  Aantal pagina's : 664
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036815994
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 123,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen