€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Food on a boat

Anneke Sips • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een reiskookboek voor elke zeiler, met reisverhalen van deze oversteek van de Stille Oceaan, handige tips over bevoorrading en koken aan boord en meer dan 100 smakelijke recepten van tortilla’s tot zelfgevangen wahoo met vanillesaus. Een inspirerend boek met heel veel kookervaringen en foto's van deze reis.

  Robert en Anneke maakten de grote oversteek van de Stille Oceaan. Ze zeilden samen in negen maanden van Mexico naar Australië op hun zeilboot Spunky en bezochten afgelegen eilanden en atollen in Frans-Polynesië, Niue, Fiji, Tonga, Vanuatu en Nieuw Caledonië. “Wat eet je dan aan boord?” was een veelgestelde vraag. Daarom hield Anneke eerst een blog bij en maakte daarna dit boek, met niet alleen recepten, maar ook tips over het koken aan boord, het bewaren en conserveren van vis en groente, informatie over lokale gerechten en gebruiken, reisverhalen en anekdotes. Aan de hand van de afgelegde route over de Stille Oceaan beschrijft ze de recepten en ervaringen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 200mm x 220mm
  Aantal pagina's : 136
  Uitgeverij : Food on a boat
  ISBN : 9789082941104
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  Food is Fun Praktische zaken Vissen: to fish or not to fish Mexico Onderweg naar Frans Polynesië Ia Orana Frans Polynesië Society eilanden Palmerston Beveridge reef Niue Tonga Onderweg naar Fiji Fiji Onderweg naar Vanuatu Nieuw Caledonië Op naar Australië Australië De uitsmijters Register gerechten en ingrediënten
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen